Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 99 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 99 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7638535
Referenciaszám: 360021061-769
Feltöltve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó ikerház 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 505 051 Ft/m²
99 m²
Alapterület
230 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 3. kerületben, CSILLAGHEGYEN ÚJÉPÍTÉSŰ, 96 nm, 4 szobás IKERHÁZ minkét fele garázzsal, saját, 230 nm telken Eladásra kínálom a 3. kerületben Csillaghegy Duna-felöli oldalán, egy csendes kis utcában épülő 96 nm+ TERASZOS-os, kétszintes, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 szobás IKERHÁZ mindkét felét GARÁZZSAL, saját 230 nm –es telken. A ház beosztása szerint áll a földszinten egy AMERIKAI KONYHÁS-ÉTKEZŐS NAPPALIBÓL és a hozzá kapcsolódó TERASZBÓL, saját kerttel, GARÁZZSAL fürdőből és az előtér és lépcsőházból. Az emeleten 3 EGÉSZ méretű HÁLÓSZOBÁBÓL, valamint egy tágas fürdőszobából áll. További extrák: - Mindkét ikerfél teljesen szeparáltan lesz kialakítva, külön bejárattal, kerttel, mérőórákkal lesznek kialakítva, - AA magas energiaszintű besorolással rendelkező lakások fűtése és hűtése HŐSZIVATTYÚS rendszerrel és HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL lesz megoldva, 0 REZSI!! - A burkolatok és belső nyílászárók választhatóak, - A lakások déli és nyugati vagy keleti tájolásúak, NAPFÉNYESEK, világosak lesznek, - 15 cm vastag GRAFITOS HŐSZIGETELÉS, 3-rétegű ablakok, - Grohe, Geberit, Panasonic, Bramac, Bosch,minőségű termékek, - VÁLASZTHATÓ BURKOLATOK, BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK, SZANITEREK, - MÉG AZ ALAPRAJZ IS MÓDOSÍTHATÓ, - ELEKTROMOS ALU-REDŐNYÖK, - KERTRENDEZÉS, KERÍTÉS, AUTOMATA-KERTKAPU, KAPUTELEFON, - KULCSRA KÉSZ ÁTADÁS, luxus minőségben építés, - A közelben iskolás, óvodák, bölcsöde, boltok és minden infrastruktúra megtalálható, a HÉV 10 perc, a busz 5 perc sétatávolságra van, - Kitűnő lokáció jellemzi, igazi kertvárosi hangulat, MOA és a Duna-part sétatávolságra van, a közlekedés és az infrastruktúra kitűnő, a HÉV 8 perc, a 134-busz 1 perces sétával érhető el, - Az építtető nagy múlttal és sok REFERENCIÁVAL rendelkezik itt Csillaghegyen, az ár a kulcsra kész állapotra vonatkozik, Az építkezés 2023-ben kezdődött el, várható befejezés 2024 őszén lesz! Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám ingyenes és bank semleges hitel tanácsadással is áll az Önök rendelkezésére. CSOK és egyéb támogatások, valamint hitel felvétellel és tanácsadással is forduljon hozzánk bizalommal! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy hívjon bizalommal, várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY