Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 125 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 125 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 125 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8033639
Referenciaszám: U0045618
Frissítve: 9 napja

Budapest III. kerület eladó ikerház 5 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
1 119 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
326 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű ikerház eladó Csillaghegy Duna-felöli oldalán csendes zsákutca végén. A LAKÁS belső két szintes, netto 104, brutto 125 nm (tetőtéri ferde falak miatt). A földszinten található az amerikai konyhás nappali (33,5 nm) teraszkijárattal és kertkapcsolattal. Ablakai két irányba is nyílnak , ennek következtésben szép világos. Van a bejáratnál egy zuhanyzós fürdőszoba is, valamint egy tárolóhelyiség. Kényelmes méretű garázsa (17 nm) igény szerint átalakítható szobává is (máris rendelkezik egy ablakkal és teraszajtóval). Az emeleten 3 hálószoba található, melyek kényelmes méretükből adódóan jól berendezhetőek még a ferde falsíkok ellenére is. Tartozik a hálószobákhoz egy nagy fürdőszoba - káddal és tusolóval is. MŰSZAKI PARAMÉTEREK - külső falak Porotherm 30 K falazóblokk - 12 cm hőszigetelés - 10 cm Porotherm válaszfalak - SILKA hő- és hangszigetelő lakáselválasztó falak - Monolit 20 cm vasbeton födém - háromrétegű üvegezésű, műanyag nyílászárók - fűtést, hűtést, melegvízszolgáltatást hőszivattyú biztosítja, aminek következtében kedvezőek a rezsiköltségek - napelem előkészítés - AA+ energetikai besorolású KERT , KÖRNYEZET - összesen 326 nm telekhányad tartozik a lakáshoz: - nagyobb részben a terasz folytatásában van egy egybefüggő kertrész, valamint előkert és oldalkert is - mivel zsákutca végén található és saroktelek, nincsenek közvetlen szomszédok, csendes, zöld környezet veszi körül INFRASTRUKTÚRA HÉV- és BKK buszmegálló 200 m-en belül A közelben több bőlcsőde, ovi, suli is sétatávolságon belül van. Valamennyi bevásárlási lehetőség (üzletek, piac, bevásárlóközpont), posta, patika, orvos... 500 m-en belül megtalálható. Az ingatlan jogilag társasházi albetét és azonnal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
A+
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráduly Zsuzsanna Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráduly Zsuzsanna Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY