Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 124 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 124 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Csillaghegy 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8001562
Referenciaszám: H481508
Frissítve: 15 napja

Budapest III. kerület eladó sorház 5 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
1 289 516 Ft/m²
124 m²
Alapterület
171 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 071 Ft
Második évtől
633 320 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csillaghegyen a FORRÁSLIGET lakóparkban egy nettó 124 nm.-es, 5 szoba és 3 fürdőszoba elrendezésű tágas sorházi lakás, melyhez egy 171 nm.-es kert és egy 17 nm.-es önálló garázs is tartozik. AHOL EZ AZ OTTHON ELHELYEZKEDIK: - Biztonságos környezet - Díszburkolattal ellátott, fekvőrendőrrel védett utca - Zöld növényzet, díszfákkal ékesített környék - Jól szituált lakóközösség A HÁZRÓL: + A tulajdonosok az első lakói ennek a remek otthonnak, mely 2003-ban épült + Sorház, mely 124 nm-es és Nappali + 4 szoba elosztással rendelkezik. + Tégla épületre 10 cm szigetelés került. + Korszerű műanyag nyílászárók lettek beépítve + A tető hibátlan, kifogástalan állapotban van. + A fűtés gáz cirkó, radiátoros hőleadással történik Az ingatlan jó állapotban várja a következő tulajdonosát. Akár egy alapos festéssel költözhető, azonban némi esztétikai modernizálást idővel meg kell majd ejteni rajta. Az ingatlan jogtiszta, tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik. Hitel és minden támogatás igénybe vehető, melynek igénybevételéhez szakértői segítséget nyújtunk díjmentesen. Kifejezetten ajánlom ezt az otthont olyan családok számára, akik jól elszeparált élettereket képzeltek el maguknak, egy biztonságos, családias környezetben. Várom megtisztelő hívását! Ez az ingatlan a Hűség csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
2,7 m²
Terasz:
19 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leier Krisztina Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leier Krisztina Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY