Eladó ház Mogyoród, Csendes környék 197 nm
Eladó ház Mogyoród, Csendes környék 197 nm
Eladó ház Mogyoród, Csendes környék 197 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7109798
Referenciaszám: M201424
Feltöltve: 18 napja

Mogyoród eladó családi ház 4+2 fél szobás: 275 millió Ft

275 millió Ft
1 264 775 Ft/m²
197 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 798 120 Ft
Második évtől
1 089 200 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest vonzáskörzetében, Mogyoródon eladó egy új építésű Önálló ház. A csodálatos panorámával rendelkező két szintes családi ház, 700 nm-es telken helyezkedik el. Prémium minőségben , luxus kivitelben épülő bruttó 217,43 nm ingatlan, hatalmas terasszal, ami a tó látványát tárja elénk. A napfényes, tágas lakóterek, két szinten kerülnek kialakításra az alsó szinten található, amerikai konyhás nappali, étkezővel, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, előtér, gardrób, terasszal és garázzsal, a fölső szinten 3 hálószoba, fürdőszoba, háztartási helység és közlekedő kapott helyet. Az ingatlan 2023.09.30.-án kerül átadásra. A saját erdővel és tóval rendelkező zárt lakópark, nagyon biztonságos, remek lakóközösséggel rendelkezik. Minőségi alapanyagokból épül, luxus kivitelben, ideális megoldás, azok családok számára, akik harmóniára, csendre, nyugalomra vágynak, Budapest vonzáskörzetében. Műszaki adatok: A falak Porotherm 30 N+F falazóblokkból épülnek, az épület felületképzése 15 cm vastag Dryvit rendszerű külső hőszigetelő homlokzatvakolati rendszerrel, 2 színnel színezett homlokzati vakolattal ellátottak. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag szerkezetűek szürke színben, hőszigetelő K=1,0 üvegezéssel, tokos beépített redőnnyel. A fűtés és meleg víz ellátás egyedi 30 kW Ariston GENUS ONE kombi fali kondenzációs gázkazánról működik. A ház melegét padlófűtés biztosítja a szobákban és a közösségi terekben, a fürdőszobákban kiegészítés képen törölközőszárítós csőradiátorok kerültek beépítésre. Riasztó vezetékek kiépítése riasztó berendezéssel, alap kivitel, törés és mozgásérzékelővel és a klíma vezetékelése megtörtént. A teraszokon, üvegkorlát került kialakításra. Kiváló referenciákkal rendelkező építtetők, minőségi alapanyagokból építik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Biróczki Attila Budapest XIV. kerület Vezér utca 147 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Biróczki Attila Budapest XIV. kerület Vezér utca 147 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY