Eladó ház Mogyoród, Csendes környék 211 nm
Eladó ház Mogyoród, Csendes környék 211 nm
Eladó ház Mogyoród, Csendes környék 211 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7109355
Referenciaszám: M201427
Feltöltve: 16 napja

Mogyoród eladó családi ház 4+2 fél szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 068 377 Ft/m²
211 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 725 564 Ft
Második évtől
990 181 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesthez közel, Mogyoródi színvonalas lakóparkjában eladó egy tóra néző, új építésű önálló családi ház. A bruttó 234 nm-es családi ház, 700 nm-es telken található, minőségi alapanyagokból épül, a várható átadása 2023.09.30. A két szinten, a nyitott és tágas terek a jellemzőek, alsó szinten amerikai konyhás nappali, étkezővel, 1 szoba, előtér, gardrób, fürdő, tároló, vendég Wc, terasz és garázs, a fölső szinten, pedig 3 szoba, játszó helyiség, háztartási helyiség, fürdőszoba és terasz került kialakításra. Világos, napfényes, természetközeli, nyugodt környezet, ami Önre és családjára vár. Műszaki tartalom: A falak Porotherm 30 N+F falazóblokkból épülnek, az épület felületképzése 15 cm vastag Dryvit rendszerű külső hőszigetelő homlokzatvakolati rendszerrel, 2 színnel színezett homlokzati vakolattal ellátottak. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag szerkezetűek szürke színben, hőszigetelő K=1,0 üvegezéssel, tokos beépített redőnnyel. A fűtés és meleg víz ellátás egyedi 30 kW Ariston GENUS ONE kombi fali kondenzációs gázkazánról működik. A ház melegét padlófűtés biztosítja a szobákban és a közösségi terekben, a fürdőszobákban kiegészítés képen törölközőszárítós csőradiátorok kerültek beépítésre. Riasztó vezetékek kiépítése riasztó berendezéssel, alap kivitel, törés és mozgásérzékelővel és a klíma vezetékelése megtörtént. A teraszokon, üvegkorlát került kialakításra. A tó közelsége, csend és nyugalom, remek lakóközösség, jól kialakított infrastruktúra Budapest vonzáskörzetében. Minőségi, luxus, és a természet közelsége egy helyen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Terasz:
32,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos
terasz
telefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Biróczki Attila Budapest XIV. kerület Vezér utca 147 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Biróczki Attila Budapest XIV. kerület Vezér utca 147 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY