Eladó ház Mogyoród, Sissy Villapark 208 nm
Eladó ház Mogyoród, Sissy Villapark 208 nm
Eladó ház Mogyoród, Sissy Villapark 208 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7322474
Referenciaszám: 76-5375
Feltöltve: 16 napja

Mogyoród eladó családi ház 5 szobás: 249 millió Ft

249 millió Ft
1 197 115 Ft/m²
208 m²
Alapterület
712 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 722 661 Ft
Második évtől
986 221 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA? LÉTEZIK!! Jöjjön el és győződjön meg róla a saját szemével! Otthonunk kiválasztása fontos lépés mindannyiunk életében, garantálom, hogy ez az álom környezet egy életre elcsábítja! A Sissy villaparkhoz tartozó erdő szélén, tóparton, környezetbarát, letisztult luxus házakban élheti családjával mindennapjait biztonságban, fiatalos lakóközösségben. 2022 végén beköltözhet egy TÓPARTI, 710 nm-es telken álló netto 208 nm-es, nappali + 4 szobás, 2 fürdőszobás, gardbróbos, háztartási helységgel rendelkező, 34 nm teraszos, dupla garázsos,külső tárolós, alacsony rezsit és kis környezetterhelést biztosító hőszivattyúval fűtött önálló CSALÁDI HÁZ ba. MŰSZAKI TARTALOM: A 2022-ben átadásra kerülő ikerház fala Porotherm klíma 38 falazóblokkból , 12 cm-es dryvit hőszigeteléssel épül. A fűtést hőszivattyú működtette padlófűtés biztosítja. A homlokzati nyílászárók 7 légkamrás műanyag szerkezetűek szürke színben, tokos beépített redőnnyel. A fürdőszobák minőségi, igényes anyagokkal lesznek burkolva, melyek még választhatóak. A riasztó vezetékek kiépítése benne van az árban. Részletes leírást kérésre küldök. KÖRNYÉK Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően az M3 Mogyoródi kihajtójától percek alatt megközelíthető. A Szentjakab állomás HÉV-megálló 15 perc séta, onnan az Őrs Vezér tér 30perc, Gödöllő központja 10 perc távolságra érhető el . Közvetlenül a hirdetett házak szomszédságában 2023-mas átadással egy üzletház épül, élelmiszerboltokkal, drogériával, edzőteremmel,bölcsődével stb. Sissy után, aki sok időt töltött ezen a varázslatos vidéken, és aki után a lakópark a nevét kapta, most Ön is úri környezetben, biztonsági szolgálat védelme alatt sétálhat a kandelláberek szegélyezte viacolor sétányon a park egész területén. Gyermekei a játszótéren új barátokat szerezve biztoságban, jó levegőn mesebeli környezetben élvezhetik a gyermekkor örömeit. Az ingatlan megvásárlásához MINDEN CSALÁDI KEDVEZMÉNY igénybevehető! Ha HITEL-re van szüksége, cégünk hiteltanácsadója a vele leszerződött 10 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan a lehető legjobbat. Megbízható ÜGYVÉD segítségét is igénybe veheti nálunk. Amennyiben távol a város nyüzsgő forgatagától, de mégis Budapest vonzáskörzetében igényes és varázslatos környezetben szeretné álmai otthonát kialakítani, kérem hívjon akár este, hétvégén is bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
komfort nélküli
garázs
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkady Bea Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkady Bea Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY