Eladó ház Délegyháza 160 nm
Eladó ház Délegyháza 160 nm
Eladó ház Délegyháza 160 nm
+23 fotó
Hirdetéskód: 8094087
Referenciaszám: HZ075292-4593711
Frissítve: 2 napja

Délegyháza eladó családi ház 6 szobás: 132 millió Ft

132 millió Ft
825 000 Ft/m²
160 m²
Alapterület
2224 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 383 098 Ft
Második évtől
522 816 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tóparti családi ház eladó!Budapesttől 20-25 perc távolságra Délegyházán 2224nm-es összközműves saroktelken 160nm-es családi ház eladó csendes, nyugodt tóparti részen örökpanorámás kilátással.Beton blokkból és téglából épült, egyszintes ingatlanban, öt szoba, egy konyha, egy amerikai konyhás nappali, két fürdőszoba wc-vel, egy különálló wc, valamint mosókonyha és kamra lett kialakítva.A házhoz egy 80 nm-es terasz tartozik, ahol három személyes jakuzziból csodálatos kilátás nyílik a közeli tóra.Energiahatékonyságát a 7,5 kw-os, bővíthető, visszatáplálós, komplett napelem rendszer biztosítja.Az otthon melegéről 6 db inverteres (hűtő, - fűtő) klíma, gázkazán radiátorokkal, valamint kandalló gondoskodik.A ház 2013-ban felújításon esett át, amely tartalmazza a- korszerű, 10 cm-es grafitos hőszigetelést,- a tető 4 cm-es zártcellás purhabos szigetelését- vízvezetékrendszer cserét,- gázvezeték cseréjét,- elektromos vezetékek cseréjét,- 2 rétegű fa nyílászáró cseréjét,- teljes konyhabútor és a kiegészítő eszközök cseréjét.A telken a közművek duplán kerültek bekötésre így egy jövőbeni megosztás során az új tulajdonos közművesített ingatlant tud megvásárolni. Méretének köszönhetően 3 személyautó számára kialakított garázs áll rendelkezésre.A kert öntözése fúrt kútról megoldott. További tárolási lehetőséget biztosít egy 12 nm-es tároló és pince. A településen gyermekorvosi rendelő, fogászat, általános iskola, bölcsőde, óvoda, posta, CBA, játszótér, művelődési ház, könyvtár, gyógyszertár, cukrászda, sportegyesület, állatorvos, valamint Római Katolikus és Református templom is található.Dunavarsány közelségének köszönhetően: a vonat, volánbusz, 10 perc alatt elérhető. A Keleti pályaudvar vonattal 35 perc, autóval az 51-es főút, és az M0 autópálya érhető el.Külön megegyezés szerint minden bútor az ingatlanban maradhat.Amennyiben megtetszett Önnek ez a visszautasíthatatlan ajánlat, bizalommal keressen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres-Tóth Szilvia Dabasi Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres-Tóth Szilvia Dabasi Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY