Eladó ház Délegyháza 224 nm
Eladó ház Délegyháza 224 nm
Eladó ház Délegyháza 224 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7949329
Referenciaszám: HZ014541
Frissítve: 16 napja

Délegyháza eladó családi ház 6 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
647 321 Ft/m²
224 m²
Alapterület
3612 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 827 Ft
Második évtől
574 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
 AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, Akár teljes bútorzattal is, megbeszélés szerint!!! Délegyházán Eladó  Háromgenerációs Családi Ház  Szántóval!!!  NAPELEMMEL!!Elhelyezkedés: Az ingatlan Délegyházán, Majosi úton található, ami már önmagában lehet egy vonzerő, például a csendes környezet és a jó megközelíthetőség miatt.Ingatlan jellemzői: 2019-ben épült háromgenerációs családi ház, melynek leírása alapján a ház három részből áll, kerttel és szántóföldekkel. A ház belső elrendezése sokszínű, különböző funkcionális helyiségekkel.Felszereltség: A ház teljes felszereltségével együtt eladó lehet, ami további előny lehet a vásárlók számára. Az ingatlan napelemekkel felszerelt, ezáltal hozzájárulhat a fenntartható energiahasználathoz, és csökkentheti az energia költségeket.Különálló épületek: A ház területén található különálló épületek, például a nyári konyha, medencének a helye  és egy fedett tároló, amelyek további lehetőségeket nyújtanak.Parkolás: Az ingatlanon belül szilárd burkolatú felszín parkoló biztosított.Nyílászárók: A külső ablakok és teraszajtók műanyagból készültek, hőszigetelő üvegezéssel ellátva.Ügyintézési szolgáltatások: Az ingatlanközvetítő teljes körű ügyintézést kínál, beleértve az ingatlanvásárlási és -eladási folyamatokat, ingyenes tanácsadást, értékbecslést, ügyvédi háttértámogatást, valamint hitel közvetítését.Az ingatlan hirdetése vonzó lehet azoknak, akik érdeklődnek a háromgenerációs családi házak iránt, és azoknak, akik a kertes, vidéki életstílust keresik. Fontos azonban, hogy az érdeklődők közvetlenül is konzultáljanak az ingatlanközvetítővel, hogy további információkat és részleteket szerezzenek az ingatlanról, és személyesen is megtekinthessék azt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Erkély:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilucán Tünde Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 20 574 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY