Eladó ház Délegyháza 350 nm
Eladó ház Délegyháza 350 nm
Eladó ház Délegyháza 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7770668
Referenciaszám: M239724-4400120
Frissítve: ma

Délegyháza eladó családi ház 7 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
399 714 Ft/m²
350 m²
Alapterület
980 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pest megyében, Délegyházán egy két szintes, külön bejárattal rendelkező családi ház, mely 2010-ben épült.(2012-ben a felső szint)Az ingatlan kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült, biztosítva a hosszú távú tartósságot és esztétikumot. Az épület 350 m2 alapterülettel és 980 m2 telekkel rendelkezik, hét tágas szobával büszkélkedhet, amelyek kényelmes életteret biztosítanak a család minden tagjának. A hatalmas nappali és a tágas konyha pedig ideális helyszínt nyújt a közös családi összejövetelekhez,baráti összejövetelekhez. Az ingatlanban összesen három fürdőszoba található, ami kényelmet és praktikusságot nyújt a mindennapi életben. A fürdőszobák modern berendezéssel és minőségi felszerelésekkel rendelkeznek, hogy minden igényt kielégítsenek. Az ház elhelyezkedése is kiváló: Délegyháza Ófaluban található, egy csendes, nyugodt környéken. A környék biztonságos és barátságos, ideális a családok számára, akik nyugodt életet szeretnének élni. A közelben találhatóak iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és számos szabadidős tevékenység, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Riszter Ágnes Mária Otp Ingatlanpont Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY