Eladó lakás Fót 36 nm
Eladó lakás Fót 36 nm
Eladó lakás Fót 36 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7964920
Referenciaszám: 42823
Frissítve: 7 napja

Fót eladó téglalakás 1 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
1 163 889 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Fóton egy második emeleti garzon lakást, félpanorámás kilátással! A fóti lakás jellemzői:  - a lakás az M2-es autópályától 2 percre található, így közlekedésileg nagyon jó helyen van  - tégla építésű, 32 m2-es + 4,4 m2 erkéllyel, ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a környező tájra  - 2020-ban teljes belső felújítást kapott közművekkel együtt: új gépesített konyha, beépített háztartási sarok, új munkapult, rejtett konnektorok, liftes beépített szekrények, új ágy és ülő garnitúra, 3,5 kw-os splít klíma és a fürdőszoba is új dizájnt kapott  - a lakásban előtér, fürdőszoba illemhelyiséggel, konyha nappalival és erkély került kialakításra  - az előtér, nappali és a konyha laminált borításúak, a fürdőszoba és az erkély kő padozatú  - az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, de akár klímával is fűthető  - a nyílászárók műanyagból készültek    - saját parkolóhely  - 2 m2-es tároló hely  - közös költség 10.000-Ft, felújítási alapot tartalmazza  - gáz 6000 ft  - víz 2500 ft  - villany 5000 ft átalány   - észak-déli fekvésű  - kiváló infrastruktúra  - ide csak hozni kell a bőröndöt és azonnal lakható! Az ár bútorozva értendő!       Amennyiben az 183800200 számú eladó fóti garzon lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY