Eladó lakás Fót, Móricz Zs. út 41 nm
Eladó lakás Fót, Móricz Zs. út 41 nm
Eladó lakás Fót, Móricz Zs. út 41 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7878920
Referenciaszám: 22-5635
Frissítve: 12 napja

Fót eladó társasházi lakás 1+1 fél szobás: 39,7 millió Ft

39,7 millió Ft
968 293 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 220 Ft
Második évtől
157 241 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLOMLAKÁS  VÁRJA FÓTON! NÉPSZERŰ KÖRNYÉK, BUDAPEST KÖZELÉBEN! CSALÁDIAS KÉNYELEM, GYÖNYÖRŰ KILÁTÁS! TERMÉSZETKÖZELI NYUGALOM ÉS VÁROSI ELÉRHETŐSÉG! Mi lenne, ha mindez az ÖNÉ lehetne? A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ Fóti környék csendjét és nyugalmát élvezheti ebben a 41 nm-es, 1,5 szobás otthonban. Az amerikai konyhás nappali és a hálószoba KÉNYELMES, otthonos környezetet biztosítanak. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik, ahol a reggeli kávéját vagy az esti pihenést élvezheti. A lakás egy modern, a 2000-es években épült társasház második emeletén helyezkedik el. A gázcirkó és a radiátorok gondoskodnak a meleg, otthonos hangulatról a hideg téli napokon. Az infrastruktúra kiváló: iskolák, óvodák, orvosi rendelők és boltok találhatók a közelben. A buszmegálló és a vonatállomás könnyen elérhető, így Budapest központja is gyorsan megközelíthető. Az M2 és M3 autópályák csupán 5-10 perc autóútra találhatók. Fót azok számára ideális, akik a természet közelségét és a városi élet kényelmét is értékelik. Élvezze a természetközeli életet, a csendet és a nyugalmat, miközben a városi szolgáltatások könnyen elérhetőek. Kérem, hívjon bizalommal további információkért és a megtekintés egyeztetéséért, akár hétvégén is! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, lépjen kapcsolatba velem még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortos
amerikai konyha
erkély
pince
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY