Eladó lakás Debrecen 75 nm
Eladó lakás Debrecen 75 nm
Eladó lakás Debrecen 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7971325
Feltöltve: 2 hónapja

Debrecen eladó téglalakás 2 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben, Nagyerdei körúton (klasszikus Nagyerdő), ősfás környezetben eladó egy 75 m2-es, nagy loggiás 3. emeleti tágas, napfényes ingatlan 16 lakásos társasházban. Az ingatlan helyiségei: - 2 szoba - előszoba - konyha + étkező - spájz - közlekedő - külön fürdőszoba + wc A körúti ingatlanok megszokott folyosós, zárt elrendezése néhány átalakítással korszerűvé lett téve, így a lakást tágas és fényes terek kombinációja alkotja, valamint két nagy szoba biztosítja, hogy semmiképp ne legyen szűk lakás érzetünk. A fűtés korszerűsítése megkezdődött, a fürdőszobában egy pár éve vásárolt Baxi gázkazán található. Jelenleg a meleg víz ellátását már a kazán biztosítja. Továbbá felszerelésre került egy Gree típusú klíma is, ami enyhébb időben szintén ellátja a lakás fűtését, nyári forróságban hűtését. a rezsiköltség alacsony. A tágas loggia kellemes kikapcsolódást nyújt, grillezésre is tökéletesen alkalmas. A lakás riasztórendszerrel ellátott, továbbá több ponton záródó biztonsági ajtóval és műanyag nyílászárókkal felszerelt. Az ingatlanhoz tartozik egy 6 m2-es saját pincehelyiség, amely bepolcozásának köszönhetően tökéletes tároló helyiség is egyben. A földszinten közös kerékpártároló helység található, így ezen a környéken közkedvelt közlekedési mód sem okoz kellemetlenséget a bicikli állandó pincébe és lakásba hurcolásával. A társasház fejlesztése folyamatos, pár éve a tetőszerkezet felújítása, a tavalyi évben pedig az épület elektromos gerince is korszerűsítésre került. Parkolni a társasház előtt és zárt udvarában is lehet, igény szerint garázs is bérelhető. A tömegközlekedés kiválóan megoldott, pár perc sétára található busz, illetve villamosmegálló is. Kikapcsolódás szempontjából az ingatlan elhelyezkedése tökéletes választás gyermekes családoknak, a Szigetkék játszótér is közvetlen közelben található. Továbbá a Nagyerdei park, állatkert, Békás-tó, Stadion, Egyetemek is 10 perc sétára helyezkednek el. Az egyetemek közelsége miatt, a környék lakásaira hatalmas kereslet van az albérletpiacon a külföldi diákok körében, így befektetésként is tökéletes választás. A lakás berendezését az ár nem tartalmazza, megegyezés szerint részben megvásárolható. Ingatlanosok segítségét nem kívánom igénybe venni, kérem, ne keressenek! A lakás előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
erkély
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dobos Anett
+36 70 322 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dobos Anett
+36 70 322 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY