Eladó lakás Debrecen 56 nm
Eladó lakás Debrecen 56 nm
Eladó lakás Debrecen 56 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8046032
Referenciaszám: 4.lakás
Frissítve: 17 napja

Eladó 3 szobás téglalakás 67,5 millió Ft értékben Debrecenben - Seven Residence lakóparkban

Debrecen
67,5 millió Ft
1 205 357 Ft/m²
56 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 902 Ft
Második évtől
267 349 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Seven Residence - Kényelmes otthonok a Széchenyikertben! Debrecenben a Széchenyikertben 7 lakásos társasház épül, melynek 7 exkluzív lakása és 7 garázsa kivételes lehetőséget kínál azoknak, akik a belváros közelében szeretnék megtalálni otthonukat. A modern dizájn, magas minőségű felületek és tágas lakóterek garantálják, hogy az itt lakók kényelmes és stílusos életet élvezhessenek. Az új társasház kiemelkedő lehetőséget kínál azoknak, akik értékelik a városi életstílust. A lakások modern és funkcionális kialakítása ideális otthont biztosít mindazoknak, akik szeretnének a város központjához közel élni, miközben nem kell lemondaniuk a kényelemről és a minőségről. Magas színvonalú építészeti megoldások Az épület kivitelezése során kiemelten fontos volt a beruházó számára a magas minőségű építészeti megoldások alkalmazása. A modern és letisztult design mellett a funkcionalitás és az energiahatékonyság volt a fő szempont, hogy minden lakó maximális komfortot élvezhessen. Energiahatékony hűtés és fűtés Az épület fűtését és meleg víz ellátását egyaránt a legmodernebb technológia szolgáltatja. A központi hőszivattyú és a központi gázkazán kombinációja optimális hőmérsékletet biztosít minden lakás számára, miközben hatékony energiafelhasználást tesz lehetővé. A lakásokban padlófűtés és mennyezeti hűtés rendszer kerül kiépítésre valamint a hőmérséklet szabályozása 2 db hordozható termosztáttal történik, amelyek könnyen kezelhetők és részét képezik a lakások magas műszaki tartalmának. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget befektetésre! A kínálatunkban lévő új társasház exkluzív környezetben található, így ideális választás lehet azok számára, akik ingatlanbefektetésben gondolkodnak. Ha további részletekre lenne szüksége vagy bármely ingatlan felkeltette érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Tervezett átadás:
2024. 1. negyedév
Erkély:
12,8 m²
Energetikai besorolás:
AA (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Projektiroda Újépítésű Projektiroda Újépítésű Az iroda összes hirdetése
+36 30 749 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Projektiroda Újépítésű Projektiroda Újépítésű Az iroda összes hirdetése
+36 30 749 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok