Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 68 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 68 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7914615
Feltöltve: 5 hónapja

Budapest XV. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 62,5 millió Ft

62,5 millió Ft
919 118 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 181 391 Ft
Második évtől
247 545 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk 15. kerületi, családi otthonunkat. Amit érdemes tudni az ingatlanról: - Az ingatlan alapterülete: 68 nm + terasz. - A kert területe: kb 140 nm. - Az ingatlan sarkon helyezkedik el. - A lakás egy közlekedőből, egy konyhából, egy fürdőszobából, egy WC-ből, 2 szobából és egy félszobából (hálófülke) áll. - Az épület egy földszinti és egy emeleti lakásból áll, ebből az eladni kívánt ingatlan a földszinten található. Az épület társasházként van bejegyezve, rendelkezünk alapító okirattal és használati megállapodással. A két ingatlan külön bejárattal rendelkezik, a kert is felosztásra került, kerítéssel van elválasztva. A lakáshoz tartozik egy pince (kb. 35 nm) is, melynek kizárólagos használatát élvezzük. - A lakást 2021-ben vásároltuk meg, ekkor kezdtük apránként felújítani. A falak új színt, a közlekedő + konyha új csempéket, a szobák új laminált padló burkolatot kaptak, új beltéri ajtók kerültek beépítésre. - Műanyag nyílászárók vannak. - A 15. kerületen belül Rákospalotán, a Fő tér környékén található. - Pár percre található: Lidl, Coop, pékség, gyógyszertár, zöldséges, iskola, óvoda, bölcsi, felnőtt háziorvosi rendelő, állatorvosi rendelő. - Ha a közlekedés is számít: a 12-es villamos, az 5-ös, a 125-ös, a 124-es és a 170-es busz megállói a közvetlen közelben találhatóak, az M3-as autópálya (Szilas pihenő) 3 percre van autóval. - Nyáron a légkondi (5,2 kWh) biztosítja a kellemes időt. (2021-ben került felszerelésre.) - A téli hideg napokat pedig a központi fűtés melegíti fel. - A meleg vízről egy 100 L-es villanybojler gondoskodik. (2021-ben került felszerelésre.) Ha felkeltette az érdeklődésedet, keress bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
terasz
pince
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 636 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 636 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY