Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota 69 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7751014
Feltöltve: 10 hónapja

Budapest XV. kerület eladó panellakás 1+3 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
868 116 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Rákospalota-kertvárosban, a Vácegres utcában egy 69 nm-es panellakást. Leírás: Az ingatlan panelprogramos, szigetelt házban van, 1+3 szobás, rendkívül jó elosztású, különnyíló szobákkal, 2 közlekedővel. DNy-i fekvésének köszönhetően nagyon világos, napsütötte. Házközponti fűtésének köszönhetően alacsony fenntartási költsége, a fűtés benne van a közös költségben, mely felújítási alapot is tartalmaz, a szemétszállítást, a biztosítást, a közös képviseleti díjat és a takarítást. A gépesített konyhabútor, sütővel, főzőlappal a vételár részét képezi. A nagy nyári melegben légkondicionáló berendezés gondoskodik a kellemes hőérzetről A műanyag nyílászárókra redőny lett felszerelve. Állapotát tekintve jó, nyolc éve felújításon esett át, akkor kapott szigetelést a ház, a teljes villanyvezetéket kicserélték, új radiátorokat szereltek fel és a tető is szigetelést kapott, így nem kell extra költségekkel számolnia. tartozik az ingatlanhoz egy 3 nm-es pincehelyiség is mely megkönnyíti a pakolást. Nagyon csendes, keresett környék, jó kilátással, zöldövezetben, igazi madárcsicsergős, amit az erkélyről élvezhetünk. Infrastrukturálisan a közlekedés kiváló, vonat 5 perc, mely a Nyugati pályaudvarra megy, 125-ös busz, 170-es, 225-ös buszok mind a közelben. Az ingatlan per-, igény és tehermentes, a tulajdonos a hitelt megvárja. A rezsiár-változás nem érintette az ingatlant. Ha felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése lenne, hívjon bizalommal, készséggel állok rendelkezésére a megtekintést illetően is. Befektetésnek is tökéletes!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
csendes
erkély
kábeltévé
bútorozatlan
hőszigetelt
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kincses-Perina Andrea
+36 70 587 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kincses-Perina Andrea
+36 70 587 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY