Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kerepesi út 37 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kerepesi út 37 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Kerepesi út 37 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7875371
Frissítve: 2 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
851 351 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 421 Ft
Második évtől
124 763 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Pillangó utcai metrómegállótól pár perc sétára, a Kerepesi úton található patinás, körfolyosós téglaépület 4. emeletén jó állapotú, kedves, világos kis lakás 37 m2-en. A háztól a BGE Pénzügyi és Számviteli Kara 8 perces, a Metropolitan Egyetem 15, Elte Btk. és Gtk. 18 perces tömegközlekedéssel elérhető. Így vidéki egyetemistáknak kiváló lehetőség: hétvégén a vonatról a metróval a lakásig eljuthat, majd hét közben a lakásból pár perc alatt az egyetemre érkezhet. Emiatt kiváló befektetési lehetőség is lehet akár bérbeadásra. Autóval parkolni a ház előtt ingyenesen lehet. A lakás jó állapotú. (Az alaprajzon lévő "folyosó" a függő folyosót jelöli, mely a szoba ablaka, ajtaja előtt fut) Ablakai belső udvarra néznek, így a kiváló lokációnak CSAK A POZITÍV hatásai jellemzik az itt lakást, azaz közlekedési zajtól mentes! Tulajdonságai: - Konyha étkezősarokkal, -1 tágas szoba galériás ággyal, alatta akár íróasztallal (jelenleg így funkcionál), vagy kanapéval nappali funkciót betölthet. - zuhanyzós fürdő - különálló WC. A konyha, nappali DÉLKELETI tájolású. Minden helyiségben ablak található, melyek belső udvarokra néznek. A lakás így körbeszellőztethető. A szoba parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtés konvektorral, a víz fűtése villanybojlerrel történik. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. A környéken bevásárlóközpontok, óvoda, iskola, orvosi rendelő stb. mind pár perces távolságra. Közlekedés szempontjából mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén eljuthatunk a városba bárhova. A Ház az 1940-es években épült, folyamatosan karbantartott. Rendezett anyagi helyzetű. A házban pár éve új lift és új postaládák kerültek be-/felszerelésre. A pince felújítás alatt áll. A függőfolyosók és a belső homlokzat felújítása pedig előkészítés alatt van. A közös költség 18.200 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot (melyből a jelenlegi nagy felújítások finanszírozása történik) , a takarítást, a hulladékdíjat, a közös áramfogyasztást, a közös képviseleti díját és a biztosítást. Amennyiben telefonon érdeklődne, bármely napon 10-18 óráig várjuk. Az ingatlanról fotókat kérésre emailben tudok küldeni. A feltüntetett 31.500.000 Ft ár irányár. Jelenleg a mellette lévő 30 m2-es lakás is eladó. Ennek egyidejű megvásárlása, majd összenyitása esetén, akár egy nagyobb otthon is létrehozható. A berendezés egy részét (galériás ágyat, szekrénysort, akasztós szekrényt és természetesen a konyhabútort) az eladási ár tartalmazza. Ingatlanosok segítségét nem szeretném igénybe venni később sem. Ha ennek ellenére mégis keresnének, tekintsenek el a válaszomtól.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 433 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 433 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY