Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 45 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 45 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Istvánmező 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7721610
Referenciaszám: 7860_webing2
Frissítve: 16 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 34,4 millió Ft

34,4 millió Ft
764 444 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 99 838 Ft
Második évtől
136 249 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zugló patinás villanegyedében, a Stefánia út és Egressy út találkozásánál eladó egy szép nagy ablakokkal rendelkező, barátságos hangulatú, kétszobás lakás, ami akár irodának is alkalmas lehet. A környék elsőrangú, mert nem csak rendezett és biztonságos, még éjszaka is, de kiváló tömegközlekedéssel is rendelkezik, a belváros felszínen vagy metróval is gyorsan elérhető. A Városliget sétatávolságra van, de kerékpárúton is megközelíthető. Egy esti futás is megengedett. A szemben lévő Puskás Stadion gyönyörű szép parkja gyerekek és felnőttek számára is kellemes kikapcsolódást biztosít különféle játszó- és edzőterekkel, futó- és focipályával, gondozott füves területekkel. A 45 m2-es, felújítandó állapotú ingatlan egy kertben álló, 9 lakásos, 40-es években épült lakóház alagsori szintjén helyezkedik el. A zuglói hagyományokat követő építészetnek megfelelően a magasföldszint alatt kialakított, rendezett, zárt lépcsőházból nyíló szuterénlakások szárazak, világosak. A szobák és a konyha zöldre néző, aluredőnnyel felszerelt, nagy ablakai déli fekvésűek, a délelőtti órákban besüt a nap. Beosztása szerint jelenleg két egymásból nyíló szoba és külön konyha + mellékhelyiségek alkotják a lakóterületet, de ha igény van rá, felújításkor a konyhából ki lehet alakítani még egy szobát. A lakáson belül ugyanis úgy helyezkednek el a strangok, hogy a nappaliban kisebb munkával ki lehet alakítani a vizesblokkokat. Így az amerikai konyhás nappali mellett két külön nyíló szobát lehet létrehozni. A konyhát össze lehet még nyitni a kamrával, de akár megmaradhat tárolónak vagy gardrobnak, a nappaliban jelenleg gardrobként működő beugrót továbbra is lehet tárolásra használni. A fürdő nem túl nagy, de egy épített zuhanyzó kialakításával lehet némi teret nyerni. Van viszont két kis szellőző ablaka, amelyek egy lichhofba nyílnak, az egyikbe páraelszívó ventilátor van bekötve. A felújítást megkönnyítheti még, hogy a villanyvezetékeket 2019-ben cserélték ki, valamint az, hogy a lakást teljesen kiürített állapotban lehet majd birtokba venni, vagyis sem a konyhában, sem a szobákban nem marad semmilyen bútor vagy háztartási gép. Az épület lakásaiban központi kazán biztosítja a fűtést, amelyet az öntöttvas radiátorokon elhelyezett egyedi mérők alapján kell fizetni. A meleg vizet egy lakáson kívül elhelyezett villany-bojler adja. A lakás fenntartási költségei optimálisak, bár a 23 ezer forintos közös költség magasnak tűnhet, de ez az összeg a tényleges közös költségek mellet (mint szemétszállítás, takarítás, kertgondozás, biztosítás, közös képviselet díja, stb.) tartalmazza a fűtés és a korlátlan vízfogyasztás és csatornahasználat díját is, mivel nincs vízóra. Ezen felül az áram és a főzéshez elhasznált minimális gáz számláját kell csak kifizetni. A lakáshoz tartozik egy kb. 4 m2-es tároló helyiség, Parkolásra csak az utcán van lehetőség, ami fizetős, de az itt lakóknak minimális az éves díja. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, gyorsan birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kert
jó közlekedésű
világos
kamra
gardrób
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jó Ildikó Zuglói Lakáscentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jó Ildikó Zuglói Lakáscentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY