Eladó lakás Budapest XI. kerület 31 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület 31 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7749466
Frissítve: 10 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
1 516 129 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 406 Ft
Második évtől
186 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bornemissza tér közelében, kertvárosi környezetben, földszinti, kertre nyíló 31 nm-es társasházi lakás eladó tulajdonostól. a társasházhoz tartozó hátsó és előkertek osztatlan közös tulajdonjoga is a lakás vételárának része, illetve a hátsó kertben található különálló, téglaépítésű tároló is (5 nm). a lakás jó állapotban van, azonnali költözésre is alkalmas. a lakásban gázkonvektor és elektromos bojler van, mindkettő fogyasztása jóval alacsonyabb volt az elmúlt években a jelenlegi rezsicsökkentés által megadott határnál. a közös költséget a jelenlegi közös képviselő 15 ezer Ft-ra emelte most márciusban, újabb emelés a közeljövőben nem várható. Az utca szép, csendes, de mégis minden jelentősebb közlekedési útvonal a közvetlen közelben van, a fontosabbak: 4-es metró, 7-es busz, 1-es villamos, 47-es villamos. a környék infrastruktúra szempontjából kifejezetten kedvező, a főbb létesítmények a közelben: Etele Pláza, Savoya park, Kelenföldi pályaudvar, Fehérvári úti piac, Kondorosi úti uszoda, Allée, Bikás park… Ha bármilyen kérdése volna az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bátran a nap bármely szakában. Másrészt kifejezetten csak és kizárólag telefonos megkeresésre tudok válaszolni, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudtam felvenni, kérem hívjon újra, gyakorlatilag bármikor hívható vagyok. Ingatlanosok, kérem, ne hívjanak. (És ezt a kérésem, kérem vegyék komolyan!)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Molnár Judit
+36 20 579 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Molnár Judit
+36 20 579 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY