Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 44 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 44 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Lágymányos 44 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8049418
Referenciaszám: 712300067
Frissítve: 16 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
1 022 500 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 572 Ft
Második évtől
178 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Budapest XI. kerületében, Lágymányoson egy jó állapotú téglakalást. A Hamzsabégi úton álló 5 szintes épület átlagos állapotú, a lépcsőház rendezett, a lakóközösség jó. Minden lakáshoz tartozik egy kb 4 nm-es önálló-, és egy közös tárolóhelyiség. Az épületben lift működik. A negyedik emeleten található, utcára néző lakás déli fekvésének köszönhetően rendkívül világos. A 44 nm-en helyet kapott egy előszoba-konyha, egy fürdőszoba és két külön nyíló szoba. A nyílászárókat 2023-ban műanyagra cserélték, redőnnyel szerelték fel, a bejárati biztonsági ajtó 5 ponton záródik. A lakást frissen festették, az egyik szobát laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták. Az otthon melegéről távfűtés gondoskodik, a nyári meleget a nappaliban felszerelt légkondícionáló berendezés szabályozza. A meleg vizet gázüzemű átfolyós vízmelegítő szolgáltatja. A  rezsi rendkívül kedvező, a távfűtés kb 10.000 Ft, a közös költség 12.000 Ft. Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonú, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető. A bútorzat megállapodás tárgyát képezi. A környék közlekedése kitűnő, a közelben egyetemek, orvosi rendelők, gyógyszertár, piac, Allé bevásárlóközpont, számos park, illetve játszótér, a Feneketlen tó, a Bikás park, az Etele Pláza, és a Móricz Zsigmond körtér sétatávolságra elérhető. Tömegközelekedés szempontjából is kiváló, a 7-es busz, a 19-es illetve a 49-es villamos karnyújtásnyira, a 4-es metró is könnyen elérhető távolságban található. Ajánlom összeköltözőknek, egyedülálló szülőknek, egyetemistáknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Irodánk telejeskörű jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
bútorozott
vízórás
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY