Eladó lakás Kőszeg, Lakótelep 45 nm
Eladó lakás Kőszeg, Lakótelep 45 nm
Eladó lakás Kőszeg, Lakótelep 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7890999
Referenciaszám: 165748
Frissítve: 1 napja

Kőszeg eladó társasházi lakás 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
625 000 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165748 hivatkozási számú kőszegi társasházi lakás. Kizárólag Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatából, nagy örömmel mutatjuk be ezt a csodálatos 46 négyzetméteres társasházi lakást Kőszegen. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik kényelmes és modern otthont keresnek a város egyik legszebb részén. Ingatlan jellemzői: - Alapterület: 46 négyzetméter, amely tökéletes méret lehet pároknak vagy egyedülállóknak. - Hőszigetelés: 2016-ban egy új 10cm-es hőszigetelést kapott. - Az ingatlan Kőszeg egy gyönyörű, csendes és biztonságos városrészén található, pontosabban, a kastélykert lakóparkban. - Építési anyag: Az ingatlan tégla építésű, ami hosszú stabilitást és hőszigetelést biztosít. - Fűtés: Házközponti fűtés egyedi mérővel, ami lehetővé teszi az energiafogyasztás ellenőrzését és szabályozását. - Nyílászárók: A műanyag nyílászárók fenntartják a hőmérsékletet és csökkenteni a zajszintet. - Kert:  A lakáshoz tartozik egy gondozott, füvesített 56 négyzetméteres kert. - Energetikai besorolás: CC besorolású, ami energiatakarékos működést jelent. - Fekvés: Az ingatlan dél-nyugati fekvésű, így rengeteg természetes fény árad be az otthonba. - Építés éve: Az épület 2014-ben épült, tehát új, és modern dizájnnal rendelkezik. - Terasz: Az ingatlant egy 9,02 négyzetméteres terasz is kiegészíti, ahol kikapcsolódhat és élvezheti a szabad levegőt. - Parkolás: Az ingatlanhoz saját kocsibeálló tartozik, ami kényelmes és biztonságos parkolást biztosít. - Szobák: Az ingatlanban 1 hálószoba, 1 amerikai konyha + nappali és 1 fürdőszoba található, így modern és praktikus kialakítást kínál. - Közművek: Az ingatlan összközműves, és minden elvárt területi szolgáltatás könnyen elérhető. Ez a lakás kiváló választás lehet azoknak, akik egy modern, energiatakarékos és könnyen karbantartható otthont keresnek. Kőszeg varázslatos város, ahol a természet és a városi élet összeolvad, így itt mindig otthon érezheti magát. Ha érdekli ez az ingatlan, kérjük, lépjen kapcsolatba irodánkkal. Szívesen segítünk Önnek a további információk és a megtekintés szervezése tekintetében. Köszönjük érdeklődését, és várjuk jelentkezését! Elérhetőségek: - Ingatlanközvetítő neve: Torma Anett mária - Telefon: +36 70 946 8237 - Email: anett.torma@oh.hu Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kőszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165748 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Torma Anett Mária Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Torma Anett Mária Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY