Eladó lakás Körmend 43 nm
Eladó lakás Körmend 43 nm
Eladó lakás Körmend 43 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8083692
Referenciaszám: LK017536-4628019
Frissítve: ma

Körmend eladó téglalakás 2 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
834 884 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy modern, nappali plusz egy szobás lakás Körmenden, mely ideális választás lakhatásra és kiadásra egyaránt! Ez a 48,5 nm-es (nettó 43 nm) ingatlan kényelmet és nyugalmat kínál Önnek és családjának egy frekventált helyen, Körmend egyik kellemes részén. Az 1998-ban épült, négyemeletes, tégla szerkezetű társasház negyedik emeletén helyezkedik el, részben tetőteres, és a rezsi rendkívül alacsony. A lakás világos és napfényes, ami az otthon meghittségét fokozza. A lakás egyedi mérővel rendelkezik, így Ön szabályozhatja a fűtést, ezáltal gazdaságosan tarthatja fenntartási költségeit. A helyiségek jól kihasználtak és praktikusan elrendezettek, ideálisak mindennapi életvitelhez. Az ingatlan 4 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, beleértve a konyhabútor és a fürdőszoba cseréjét, az ablakok redőnnyel való felszerelését, az elektromos hálózat felújítását, valamint a klímaberendezés beszerelését a nappaliba. A lakás jelenleg nem lakott, és gyorsan költözhető. Jogilag rendezett, tehermentes állapotú. Ha felkeltette érdeklődését ez a világos és alacsony rezsijű lakás, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma! Ez az otthon nem csupán egy lakás, hanem egy nyugodt és élhető környezet, amely Önnek és családjának ideális otthont biztosít.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY