Eladó lakás Cegléd 134 nm
Eladó lakás Cegléd 134 nm
Eladó lakás Cegléd 134 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7721554
Frissítve: 10 hónapja

Cegléd eladó társasházi lakás 4+1 fél szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
858 209 Ft/m²
134 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás Cegléden, az Erdélyi házban! Eladó egy magas műszaki tartalommal megépített és berendezett luxus lakás Cegléd belvárosában, az Erdélyi házban. Főbb jellemzők: - 39 lakásos, igényes társasház, korszerű, kis energiafelhasználású gépészettel - tégla építés 16 cm-es kőzetgyapot homlokzati szigeteléssel - 134 nm - 3. emeleti, (lakáson belül 2 szint, a felső szint is teljes értékű) - a lakás fűtése - hűtése központi, elektromos energiával működtetett levegő - víz hőszivattyús kazánból történik - hőleadó felületek padló és mennyezeti fan - coil-ok (minden szobában) - gépesített konyha (Beko főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, páraelszívó, side by side hűtő) - fürdőkben termosztátos csaptelepek (hansgrohe), esőztető zuhanyfejjel, üveg zuhanykabinok (Ravak) - a fürdőben található csak törölközőszárítós radiátor, amelyekben plusz elektromos fűtőpatron van - BWT vízlágyító berendezés van az egész lakásban, melyhez háromutas csaptelep tartozik a konyhai pultban építve, így élvezhetjük a friss Magnesium Mineralizered szűrt vizet közvetlenül a konyhai csaptelepből. - egyedi üvegkorlát a lépcsőfeljáróban - a lenti fürdőben dupla mosdószekrény, tükörrel, világítással, Hansgrohe csaptelepekkel - fenti fürdőben szimpla mosdószekrény, tükörrel, világítással, Hansgrohe csapteleppel - minden tetőtéri ablakokon hővédő fólia, és fényzáró roló van (Fakro) - elektromos redőny - fedett kocsibeálló, parkolóőrrel - minőségi burkolatok - minőségi beltéri ajtók - 6 nm terasz Ha hirdetésem felkeltette figyelmét, akkor keressen bizalommal! Nézzük meg együtt! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel, ingyenes és bankfüggetlen hitel tanácsadással várjuk!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
félkomfortos
összkomfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY