Eladó lakás Budakeszi 130 nm
Eladó lakás Budakeszi 130 nm
Eladó lakás Budakeszi 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7125738
Referenciaszám: H437100
Feltöltve: 18 napja

Budakeszi eladó téglalakás 4 szobás: 112 millió Ft

112 millió Ft
861 538 Ft/m²
130 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 053 Ft
Második évtől
443 601 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakás, Teremgarázs, Tároló. Budakeszi központi részének közelségében, csendes utcában eladó egy nettó 130 nm-es (bruttó 142 nm) belső kétszintes, teraszos társasházi lakás garázzsal, tárolóval, kertrésszel (két lakás közös kertrésze). Minőségi kivitelezés, ízléses burkolatok, tágas, világos terek jellemzik az ingatlant. A földszinten található az előtér, nappali- étkező-konyha, minőségi konyhagépekkel, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. A fenti szinten három hálószoba, kényelmes fürdőszoba, háztartási helyiség (külön WC) valamint közlekedő kapott helyet. A pinceszinten teremgarázsban a lakáshoz tartozó gépkocsi beálló (34 nm), valamint saját 12 nm tároló van. Plusz lehetőség a padlástérben kialakítható szoba. Automatizált kapu és garázsajtó. Az ingatlan extrái: szigetelt falak, minőségi szúnyoghálós fém redőnyök, termo ablakok, riasztórendszer, Wiessmann kazán (turbó kondenzációs kazán), hűtő-fűtő klíma, házimozi-telefon- internet-TV teljes körűen kiépítve, minőségi konya, gépesítve. Az ingatlan központ közeli, remek közlekedés (gyalogosan is), tömegközlekedés, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek stb. A Lakáshoz tartozó kettő teremgarázs hely valamint a tároló ára 12 Mill. Ft. kötelezően megvásárolandó. Lakás, Teremgarázs, Tároló együttes ára 124 Mill. Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majkuth Zsuzsanna Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majkuth Zsuzsanna Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY