Eladó lakás Budapest XVI. kerület 98 nm
Eladó lakás Budapest XVI. kerület 98 nm
Eladó lakás Budapest XVI. kerület 98 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8081006
Referenciaszám: 11-2574
Frissítve: ma

Budapest XVI. kerület eladó társasházi lakás 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
866 327 Ft/m²
98 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ALKALMI VÉTEL! ELADÓ CINKOTÁN, Budapest XVI. kerületi zöldövezetében csendes mellékutcában kínálok eladásra egy kétszintes társasház első emeletén lévő két teraszos, kertkapcsolatos lakást, összesen 98 nm-es alapterületen, amelyhez fsz-i tárolóhelyiség (5 nm) is tartozik. A teraszok az utca ill. a kert felé nézők. A kert osztatlan közös tulajdon a telken lévő másik 3 épülettel, amely ideális hely a pihenésre. A gk. beálló a bejárattal szemben lett kialakítva, ez a vételár része. Az épület zárt lépcsőházzal rendelkezik. A LAKÁS AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÜRES ÁLLAPOTBAN VAN! Legutóbbi felújítás során a hangulatos színek, a modern megvilágítás alkalmazása teszi még otthonosabbá az épületet. Az emeleten 4 szoba és gardróbszoba, fürdőszoba és külön WC található. A szobák tágasak,világosak, jól berendezhetők, a nyílászárók redőnnyel vannak felszerelve, továbbá a klíma is biztosítja a komfortos közérzetet. A tágas konyha és étkező lehetővé teszi a nagyobb vendégség fogadását, a kertben a grillezés is megoldható. Meglévő helyiségek átalakítása esetén vállalkozói kivitelezési hátteret biztosítunk ingyenes árajánlattal. A közös költség magában foglalja a ház felújítási alap részét is, tehát biztosíték az esetlegesen felmerülő rendkívüli kiadásokra. Ajánljuk nagycsaládosoknak, a külvárosban zöldövezetet, pihenést igénylő vevőkörnek. A Naplás tó 15 perc távolságra van, ahol a Tó körül az újonnan kiépített bicikli utat lehet igénybe venni, pihenésre ideális környezet és a horgászat megengedett. A HÉV vonal közelsége is vonzó lehet a Kistarcsai uszoda sportolni vágyóknak. A közelben több beváráslóközpont is megtalálható. Cinkotai AUCHAN, SPAR stb. Az M0-s autópályához való eljutás ( 5 perc) további előnyt nyújt a közlekedésben. Fontos tudnivaló, hogy szükség esetén a Flór Ferenc Kórház is elérhető távolságban van. HÍVJON BÁRMIKOR AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE CÉLJÁBÓL!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortos
kocsibeálló
kertkapcsolatos
amerikai konyha
kamra
gardrób
terasz
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Járvás Erika Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Járvás Erika Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY