Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Cinkota, Vágás utca 128 nm
Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Cinkota, Vágás utca 128 nm
Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Cinkota, Vágás utca 128 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7504019
Frissítve: 1 éve

Budapest XVI. kerület eladó téglalakás 2+2 fél szobás: 80,79 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
82,91 millió Ft
647 887 Ft/m²
212 048 EUR
1 657 EUR/m²
128 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
Európa lakókertben 2. emeleti lakás +2 külön tárolószoba + 1 teremgarázs eladó.. Lakás üres és azonnal költözhető ! Az ingatlan lakótere bruttó: 154.21 m2. nettó: 128.39 m2 + 17.5 m2 extra nagyméretű teremgaraz beállóhely : 5.100.000 ft + 2.1 m2 1 db tárolószoba : 800.000 ft + 2.1 m2 1 db tárolószoba : 800.000 ft Lakás lakóparkban elhelyezkedése és panorámája miatt építkezéskor lakópark értékesítési iroda referencia-bemutató lakása volt. A lakópark épületei harmóniában állnak egymás közelségében, közrefogva a Malomdomb lakóparkkal és az Árpádföld lakókerttel. A lakópark területén kertjét a kertész parkosítja(dij nyertes kert), tartja exkluzív állapotban. Az épület szigetelt, Porotherm téglából épült. A nyílászárók műanyag hő- és hangszigetelt nyílászárók.Tető nyílászárók VELUX gyári fényzáró rolóval(motor szerelhető). 2 erkélynek panjura távirányítós motoros. Panorámás terasz 15 és 5 nm-es. 180 fokos szögben budai hegyek és ferigegy között (Itt élvezheti a napkelte és napnyugta csodálatos látványát egy reggeli, vagy egy kellemes vacsora közben.) 2 fürdőszoba,2 WC . A lakópark kertjében játszótér található, gyermekes családok biztonságban tudhatják a gyermekeiket. A parkban szökőkút,automata öntözőrendszer, kamerarendszer kiépítésre került. A környék csendes, parkos és biztonságos A lakásban klímakiállás,beépített konyhagépek, beépített gardrób. Járólap(Előtéren és folyosón padlófűtes), parketta. A lakópark jól megközelíthető, bölcsődeóvoda a közelben (az út másik oldalán ) , parkolás az utcán ingyenes, tovabbi garázs beállóhely berelhető, vásárolható! Megközelítés: 174, 175 busz, HÉV.Belváros elérhető 20 perc alatt, metro 10 perc tömegközlekedéssel, M0-as autópálya 5 perc. Pár perc távolságra, kispatak,erdő, biciklis utak, játszópark. A 31-es buszmegálló 3 perc sétára mellyel az Örs vezér tere kényelmes közlekedéssel 20 perc alatt elérhető. Közelben kisebb élelmiszerboltok, sportolási lehetőségek találhatók. Az M0-ás körgyűrű, Csömöri Auchan, Kistarcsai kórház autóval 5 percre! Ebben a lakóparkban igazán otthon érezheti magát. Családosoknak kifejezetten ajánlom! whatsup : ( Ha nem tud elérni telefonon, ide kerem küldeni üzeneteket. )

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
kamra
gardrób
terasz
parabolaantenna
kábeltévé
am-micro antennás
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 313 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 313 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY