Eladó lakás Várpalota 53 nm
Eladó lakás Várpalota 53 nm
Eladó lakás Várpalota 53 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7938980
Referenciaszám: H478355
Frissítve: 16 napja

Várpalota eladó panellakás 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
564 151 Ft/m²
53 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDILEG ÁTALAKÍTOTT LAKÁS FUNKCIONÁLISAN JÓL KIHASZNÁLHATÓ TEREKKEL. Várpalota központi részén helyezkedik el a képeken látható fiatalos, modern, alakítható funkciókkal rendelkező 53 négyzetméter alapterületű lakás. A lakás egyedi lehetőséget nyújt a piacon, mivel a teljeskörü felújítása során a belső terek is átalakításra kerültek. Az átalakítás során elsődleges szempont volt az optimális helykihasználáson túl, hogy a mai kor igényeinek megfelelő, funkcionálisan jól kihasználható belső elrendezést alakítsanak ki. Mindez tágas, kényelmes életteret eredményezett, amelyben a helyiségek funkciója egyéni igény szerint változtatható, alakítható. Az egyik szoba közvetlenül a konyha-étkezőhöz kapcsolódik, ezáltal tökéletesen alkalmas arra, hogy betöltse a nappali funkcióját, mellyel egy kifejezetten tágas közös élettér alakítható ki. A másik szobát térben megosztották ezáltal lehetőség nyílik további kettő hálószoba kialakítására. A beépített szekrények a praktikus helykihasználás mellett lehetőséget teremtenek a rendszerezhető és átlátható tárolásra. A konyhabútorba épített háztartási gépek, indukciós főzőlap, elektromos illetve mikrohullámú sütő egységes, letisztult megjelenést kölcsönöz a konyhának. Az ingatlan a megosztott és átalakított belső tereknek köszönhetően családok számára is ideális életteret nyújt. A lakás hőellátása távfűtéssel történik, egyéni mérőórával ellátott radiátorokkal. A társasház külső homlokzata hőszigeteléssel ellátott, ennek köszönhetően a lakás kifejezetten alacsony fenntartási költséggel rendelkezik. Az ingatlan légkondicionálóval felszerelt, amely az átmeneti időszakban akár a fűtés kiváltására is lehetőséget kínál. A lakáshoz tárolóhelyiség tartozik. A társasház környezetében a parkolás könnyen megoldható. Az épület mellett elhelyezkedő parkolókban folyamatosan rendelkezésre állnak szabad parkolóhelyek. A lakás a központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben található. Közintézmények, iskola, óvoda, üzletek pár perc sétával elérhetők. Befektetési célra is kiválóan lehetőség. Bővebb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY