Eladó lakás Ajka 71 nm
Eladó lakás Ajka 71 nm
Eladó lakás Ajka 71 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7956955
Referenciaszám: 310416
Frissítve: 17 napja

Ajka eladó panellakás 3 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
443 662 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 421 Ft
Második évtől
124 763 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AJKÁN JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS SZIGETELT TÁRSASHÁZBAN ELADÓ! ALAPADATOK: - A lakás Ajka központjához közel található, rendezett társasházban. Jó infrastruktúrával rendelkezik, közvetlen közelében bolt, buszmegálló, iskola is található. - Alapterülete 71 nm, 3 nm-es erkéllyel rendelkezik. - Tájolása NYUGATI. - A pincében TÁROLÓ résszel rendelkezik (kb. 8 nm). - A bejárati ajtó , újabb burkolatokkal rendelkezik. - Parkolás közterületen lehetséges, bejelentett lakóknak ingyenesen. EGYÉB TUDNIVALÓK: - A társasházat már leszigetlelték, és az ablakok cseréje megtörtént. - A 2000-es évek elején már az elektromos hálózat is korszerűsítve lett (rézkábelekre). - 2019-ben a bejárati ajtó cseréje és több esztétikai felújítás is történt (járólap, falak festése). MŰSZAKI ADATOK: - Az ingatlan fűtését TÁVHŐ biztosítja egyedi méréssel, a MELEG VÍZ ELLÁTÁSSAL együtt. - A nappaliban KLÍMA biztosítja nyáron a kellemes hőmérsékletet. - A nyílászárók szúnyoghálóval felszerelt MŰANYAG ABLAKOK. Közös költség: 12.460 Ft/hó. Az ingatlan TEHERMENTES; a berendezések megbeszélés tárgyát képezik! AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK Plusz, Falusi CSOK, Babaváró támogatás, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk! 16 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL. További információkért forduljon hozzám bizalommal! :) Kérem, hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: 310416 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY