Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvaskő 424 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvaskő 424 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvaskő 424 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8023035
Referenciaszám: HZ010268-4368583
Frissítve: 16 napja

Szarvaskő eladó kertes ház 424 m² alapterületű: 230 millió Ft

230 millió Ft
542 453 Ft/m²
424 m²
Alapterület
3517 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 667 519 Ft
Második évtől
910 967 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családok, befektetők, baráti társaságok pihenni vágyók figyelem!Akár saját, akár befektetési célra is alkalmas, gyönyörűen felújított ingatlan közel 5000 négyzetméteren, meseszép környezetben...Szarvaskő:Eger és Szilvásvárad között fekszik ez a 300 főt számláló, csodálatos kis belterületi település, Kedvelt kirándulóhely, számtalan látnivalóval, turisztikai érdekességgel. Eger belvárosa 10 perc alatt megközelíthető. Hegyek, völgyek ölelésében erdővel szegélyezve tökéletes kikapcsolódást nyújt azoknak, akik kiszakadnának a mindennapok rutinjából. A szépségéről, és pisztrángjairól híres Szalajkavölgy 20 perc alatt közelíthető meg autóval.Telek:Az erdő ölelésében, gondosan megtervezett, és ápolt kert területén, kiépített nyársaló, fedett és felszerelt nyári konyha pizzasütő kemencével, várja hogy megtöltse élettel leendő tulajdonosa. Nagyobb társaságok, akár rendezvények kiszolgálására is lehetőséget nyújt. A nyárikonyha teraszáról gyönyörködhetünk a kerti tó, a környezet, az élővilág gazdagságában.A lakóingatlan belterületen fekszik, annak minden előnyével.Ingatlan:Az 1980-as években a kor kiemelkedő, a magyar organikus építészet mestere, Makovecz Imre tervei alapján, lakóházként épült családi pihenő házat 2018-tól alapjaitól felújította, modernizálta jelenlegi tulajdonosa, megtartva minden időtálló és értékteremtő tulajdonságát.A lakótér három szinten helyezkedik el. Földszinti egysége külön apartmant alkot, nagyméretű nappalival, hálószobával, a fürdőszobában szaunával, és konyhával. Ezen a szinten kapott helyet a ház gépészete. Fűtése a svájci -német AlphainnoTec hőszivattyúknak köszönhetően korszerű és rendkívül gazdaságos.A hidegburkolatok alatt padlófűtés és mennyezethűtés temperálja a hőmérsékletet.Az első és a második emeleten összesen három nagy szoba, és minden szobához külön fürdő várja a vendégeket, barátokat. A földszinti tér hatalmas területen alkalmas szintén a teljes tágabb család fogadására és kényelmes időtöltésére. Rossz időben sem kell lemondani a szabad térről, köszönhetően a nappali tér fedett közel 100 nm-es teraszcsatlakozásának. A második emeleten 3 nagyméretű hálószoba, külön-külön fürdővel került kialakításra.Az ingatlanhoz 12 méteres medence tartozik, melyhez kialakították a gépészethez szükséges teret. A legnagyobb teljesítményű hőszivattyús rendszer alakalmas a medence fűtéséhez, melyre a medence gépészete adott esetben rácsatlakoztatható. Ez már a következő tulajdonos feladata lesz. Ha további információkat szeretne erről a csodálatos ingatlanról, keressen minket bizalommal. Si parla italiano-un investimento estraordinario!

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fürediné Dukon Klára Magdolna DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 914 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fürediné Dukon Klára Magdolna DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 914 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY