Eladó üdülő és hétvégi ház Csopak 200 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csopak 200 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csopak 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8044095
Feltöltve: 1 hónapja

Csopak eladó üdülő és nyaraló 200 m² alapterületű: 215 millió Ft

215 millió Ft
1 075 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1250 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 623 985 Ft
Második évtől
851 556 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csopakon strandhoz közeli utcában több egységből álló vendégház ELADÓ! Az ingatlan eredetileg is üdülőnek épült, így több különböző igényeknek megfelelő szobatípus található benne. A ház egy földszintes, jó állapotú külsőleg hőszigetelt és szépen színezett ingatlan. Több autónak elegendő térkövezett parkolóval ellátott.A kiadó szobák mind bútorozottak, hűtővel mikróval, főzési lehetőséggel kialakítottak.A fürdőszobák mind zuhanyzós kivitelezésűek. A szobatípusok: -1 db 1 szobás, egy konyha sarkos, fürdőszobás -2 db 2 szobás fürdőszobás, konyha sarkos ( ezeket jellemzően családok veszik ki a szobák egymásba is nyithatók, és zárhatók is. -1 db 3 szobás, két fürdőszobás, 2 db konyhával kialakított ( ezt jellemzően baráti társaságok veszik igénybe) A ház körbe szépen parkosított, kerti kiülőkkel, árnyékos fákkal. A kertben kútról lehet öntözni, így a vízhasználat költséghatékonyan megoldott. Kerti kikapcsolódásra kerti sütők vannak kihelyezve. A ház mögött van egy mosókonyha, vagy gondnoki lakásnak is használható egység. A bevételi adatokról kizárólag telefonon tudok információt adni. A vendégház ha valaki befektetésnek veszi nagyon jól prosperáló vállalkozás. Kérem hívjon, ha bármi kérdése van, és szívesen megnézné személyesen is!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Erkély:
30 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Bense-Petz Veronika Dr.Bense-Petz Veronika Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY