Eladó ház Szeged 190 nm
Eladó ház Szeged 190 nm
Eladó ház Szeged 190 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8053909
Referenciaszám: HZ093902-4616347
Frissítve: ma

Szeged eladó ikerház 2+3 fél szobás: 144 millió Ft

144 millió Ft
757 895 Ft/m²
190 m²
Alapterület
452 m²
Telek
2+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 417 925 Ft
Második évtől
570 344 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszeged dinamikusan fejlődő, kedvelt kertvárosi övezetében található, emelt szintű szerkezetkész, belső kétszintes, saját kertkapcsolatos, prémium kategóriájú, minimál stílusú ikerház egyik fele jelenleg eladó. Az ingatlan korszerű technológiával és magas műszaki tartalommal épült, kiemelkedően igényes és modern stílust képvisel. Az ikerház a kertre néző 452 m2-es telken helyezkedik el, és a következő helyiségeket kínálja: amerikai konyha+nappali, 4 szoba, gardrób szoba, tágas, fedett terasz, erkély és dupla garázs. A földszinten található az amerikai konyha+nappali, kamra, háztartási helyiség, fürdő, közlekedő, előtér és garázs, míg az emeleten 4 szoba, gardrób, fürdő, WC, közlekedő és erkély található. Az ingatlan műszaki jellemzői közé tartozik: Wienerberger Porotherm X-Therm okostégla falazat, gipszes vakolat, 22 cm-es monolit vasbeton födém, 76 mm-es, 6 kamrás, antracit színű műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, 15 cm-es EPS homlokzati hőszigetelés, travertin mészkő burkolat, két rétegű, edzett üvegkorlát a teraszon és az emeleti nyílászárókon, kamera- és riasztórendszer kiépítése, video kaputelefon, elektromos rendszer előkészítés, 24 kW-os tározós, kondenzációs gázkazán padlófűtéssel és vízvételi lehetőséggel ellátott garázs, valamint elektromos, hőszigetelt Hörmann garázskapu. Az ingatlant minőségi anyagok és kivitelezés jellemzi. Ajánlom azoknak, akik elegáns, modern otthont keresnek, ahol a magas színvonal és a letisztultság mindenre kiterjed. Ha felkeltette érdeklődését, kérjen bővebb információt tőlem! Álmai otthonában segítek!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Albert Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Albert Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY