Eladó ház Szeged 130 nm
Eladó ház Szeged 130 nm
Eladó ház Szeged 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7811010
Frissítve: 8 hónapja

Szeged eladó családi ház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
999 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1014 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne egy olyan mediterrán jellegű csodás, nyugodt környezetben élni, mint ahol nyaralni szokott? Ha igen, megtalálta. 1000 nm-es rendezett telken lévő földszintes családi ház, négy szoba, amerikai konyhás nagy nappali, két fürdőszoba, előszoba, spájz, nyári/mosókonyha, fedett nagy terasz, nagy garázs, szerszámos, fedett bicikli tároló és szabadidős rész. Fedett terasz télen, téli kertté alakítható, ahol a napos fekvésnek köszönhetően érik a citrom, narancs. Sósvizes fűthető dézsafürdőben egész évben lehet fürdeni, télen a meleg vízben kint Neflixezni. Épített fedett kemence és sparhelt is található a kinti főzés szerelmeseinek. Fűszerkert, előkertben magaságyás, udvaron pavilon, ami kinti szobává varázsolható a nyári estéken. Gyepesített, gondozott nagy kert egyik fele szabadon, másik felén gyümölcsös (füge, alma, faeper, ribizli, cseresznye, meggy, barack és mandula, valamint málna). A ház 100% ban felújított, elektromos, víz, vízszigetelés, fűtésrendszer, nyílászárók, szigetelés, minden kivétel nélkül, tégla építésű, tetőtér beépítési lehetőséggel. A ház alternatív fűtési rendszerrel is rendelkezik a turbós gázkazán mellett, egy automatikusan kapcsoló fatüzelésű kazán, ami a fűtést és a melegvizet is biztosítja szükség esetén, valamint nagy teljesítményű hűtő fűtő klíma is rendelkezésre áll. A ház nagyon ideális és valóban csendes helyen áll, a kert hátsó részre egy rétre néz, az utcában nincs átmenő forgalom, belváros biciklivel bicikli úton 15 perc. Kisgyermekes családok számára is ideális választás lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
luxus
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
melléképület
mosókonyha
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szirmai Marcell
+36 30 628 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szirmai Marcell
+36 30 628 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY