Eladó ház Budapest XVIII. kerület 137 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 137 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 137 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7971967
Referenciaszám: HZ063814
Frissítve: 9 napja

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
944 796 Ft/m²
137 m²
Alapterület
830 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ, ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZAK, HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSSELA XVIII. kerületben, újépítésű, kertvárosi környezetében, ELADÓK ezek az ÚJÉPÍTÉSŰ, ikerházak. A modern stílusú épületek mindkét lakása teljesen szeparált, nincsenek közös falaik. A kerteket kerítés választja el külön gépkocsibejáróval, kapuval. A garázsok az épületen belül kerültek elhelyezésre, de behajtókon még legalább egy autóval lehet parkolni. A gépkocsibehajtók és a ház mellet futó járdák igényes díszburkolat fedi. Az ingatlanok jelenlegi áron festve, durva kertrendezéssel kerülnek átadásra. A beltéri ajtók, burkolok és szaniterek beépítése külön megállapodás tárgyát képezik.Az ingatlanoknál van lehetőség alapkészültségen, illetve kulcsrakész állapotban átvenni az ingatlanokat. Az alapkészültség tartalmazza:- a beépített szúnyoghálót és redőnyöket- falak glettelését, - festését- elektromos kapcsolókat , lámpatesteketÁr: 129 900 000 Ft.Kulcsrakész állapot a következőket tartalmazza:- a hideg, -meleg burkolatokat, szanitereket,- beépített konyhabútort- beltéri ajtókatÁr: 149 900 000 Ft . JELLEMZŐK- BB energetikai besorolás- egyedi, hőszivattyús fűtés- hűtő-fűtő klíma- 15 cm-es szigetelés- hőszigetelt ablakok, redőnnyel, rovarhálóval- nappaliban elektromos redőny- riasztó, elektromos garázsajtó- díszburkolatos gépkocsibejáró, járdaKÉPEK: a hirdetésben, a képek között több referencia is szerepel a tulajdonos korábbi munkáiról.FINANSZÍROZÁSBankfüggetlen, teljes körű hitelügyintézés! CSOK + támogatott hitel igénybe vehető – illetékmentesség - 5% Áfa visszatérítés!A részletekkel kapcsolatban várom jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Lilla Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 712 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Lilla Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 712 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY