Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Csendes 170 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Csendes 170 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Csendes 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7975290
Referenciaszám: M269474
Frissítve: 17 napja

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 2+2 fél szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
764 706 Ft/m²
170 m²
Alapterület
711 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Budapest 18. kerület közkedvelt, kertvárosi részén egy két szintes, kiváló állapotú, szigetelt ikerház felét. Az összkomfortos családi ház egy 711 m2-es telekre épült. A pincében, a kazánházon és a garázson kívül, egy konyha, kamra, iroda, tároló és egy fürdőszoba WC-vel került kialakításra. A földszinten egy tágas nappali étkezővel, félszoba, fürdőszoba wc-vel, közlekedő lépcsőházzal és egy igénesen felszerelt konyha lett kialakítva, beépített bútorral. Az emeleten 2 szoba, egy félszoba, egy fürdőszoba WC-vel és egy közlekedő lett kiépítve. Az otthon melegéről gázcirkó illetve vegyestüzelésű kazán gondoskodik. Az ingatlan teljes egészében leszigetelték, a külső falakon a nyílászárókat, műanyag hőszigetelt nyilászárókra cserélték. A csendes kert kellemes helyet biztosít a pihenésre, családi vagy baráti összejöveteleknek! Környék: Csendes, nyugodt, kertvárosi környezet, barátságok szomszédokkal. A közelben a Lőrinc Center (bevásárló központ), Lidl, Penny, benzinkút, üzletek, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, játszótér, edzőterem, óvoda és iskola, illetve a kerület kedvenc közösségi parkja, a Bókay-kert.Metróállomásokra kb. 30 perc alatt lehet eljutni tömegközlekedéssel. A belvárosba 35-40 perc alatt lehet beérni autóval. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, illetve több generáció összeköltözésére.A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, a CSOK Plusz támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a Babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
bútorozatlan
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY