Eladó ház Budaörs 187 nm
Eladó ház Budaörs 187 nm
Eladó ház Budaörs 187 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7759893
Referenciaszám: 35409_v
Frissítve: 16 napja

Budaörs eladó ikerház 4 szobás: 189,9 millió Ft

189,9 millió Ft
1 015 508 Ft/m²
187 m²
Alapterület
1 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 551 138 Ft
Második évtől
752 142 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IDE CSAK BE KELL KÖLTÖZNIE! Budaörs Önkormányzat feletti csendes, jól megközelithető, -gyönyörű természeti környezetben lévő- zsákutcájában eladóvá vált egy-nagy családot is kiszolgáló,- tágas terekkel, duplagarázzsal, nagyon igényes belső famunkákkal, 2003-ban megépült ikerház egyik fele, mely felett már csak erdő húzódik. A 2003-ban épült ház a mai kor követelményeinek is mindenben megfelel, a tulajdonosok igényességének köszönhetően. A házban 3x32 Amper lett bevezetve, mely alkalmas napenergia fogadására. Jelenleg gázról megy a padló, illetve radiátoros fűtés, ám a téli fűtésszámla nem haladja meg a 40 ezer forintot sem. A nappaliban kandalló működik, elektromos redőnyök, szúnyoghálók, 3 db inverteres klima, szauna biztositja a ház lakóinak kényelmét. Az intim teraszon motoros napellenzővel szabályozhatja a nap járását. Hiába vagyunk hegyoldalban, a locsolórendszerrel ellátott vizszintesre épitett kertben nagy élettér bizotsitott. Itt található egy kerti sütöde, és tároló, mely a kert gondozásához szükséges eszközöket rejti. Az emeletről csodás budaörsi panoráma tárul elénk. A tulajdonos egy budaörsi, 80-100 nm- körüli, lehetőleg kertkapcsolatos ingatlan beszámitását lehetővé teszi! Egy csodás környezetben lévő, hoszzú távra megoldást nyújtó ház lehet az Öné, amennyiben érdeklődésével megkeres!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY