Eladó ház Budaörs 145 nm
Eladó ház Budaörs 145 nm
Eladó ház Budaörs 145 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8080444
Referenciaszám: 314812
Frissítve: 16 napja

Eladó 4+1 fél szobás ikerház 189 millió Ft értékben Budaörsön - CENTRUM PROJEKT BUDAÖRS lakóparkban

Budaörs
189 millió Ft
1 303 448 Ft/m²
145 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaörs centrumában,mégis csendes helyen, a Templom tértől nem messze, megvásárolható egy 145 nm-es nappali 3 vagy 4 szobás, kétszintes újépítésű ikerház,2 db felszíni beállóval,beépített gépesített konyhával 189 M Ft. irányáron. Az ingatlant egy szolgalmi útról lehet megközelíteni,így abszolút csendes, zaj nem hallatszik be,viszont a főút előnyeit évezhetjük. Buszmegálló,bolt,bankok,éttermek,orvosi rendelő,mind 1-2 perc alatt elérhető gyalogosan. A házba belépve,egy kényelmes előszoba fogad minket,innen egy K- i tájolású amerikai konyhás nappali,melyből a konyha kicsit szeparáltan lett kialakítva,teljesen gépesítve,bútorozva. A nappaliból a 20 nm-es teraszra jutunk,előtte egy öntözőrendszerrel ellátott kis előkert található. Innen közelíthető meg egy tároló is,ahol a gépészeti helység található. A lenti fürdőszoba épített zuhanyzós,a fenti kádas. Az emeleten 3 db hálószoba kapott helyett,melyből a legnagyobb a szülői háló,itt még egy gardrób is leválasztható. Az előtér olyan tágas,és ablakos,hogy igény esetén plusz egy 4. szoba is kialakítható. Az ikerház magas minőségi anyagok felhasználásával lett kivitelezve. Fűtésről hőszivattyű gondoskodik padlófűtéssel kiegészülve,hűtésről pedig minden szobában klíma. 3 rétegű műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek. A 189 M Ft. vételár részét képzi 2 db felszíni autóbeálló és a konyhabútor. Gyorsan költözhető otthon kítűnő választás nagycsaládosoknak,akiknek fontos a jó infrastuktúra,de csendes helyre vágynak,kényelmes terekkel. Megtekinteni rugalmasan lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
0002. november
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

A projekthez nem tartoznak további kapcsolódó ingatlanok.