Eladó ház Budapest XVIII. kerület 90 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 90 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 90 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8096144
Feltöltve: 10 napja

Budapest XVIII. kerület eladó házrész 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
832 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
100 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrincen, a közkedvelt Lónyaytelepen a Széchenyi István utcában egy 3 szobás, 90 nm-es házrész. a telken lévő két épületben összesen 5 lakás van, a hirdetett ingatlan a bal oldali épület teljes földszintjén található.  a megosztási szerződés alapján a lakáshoz tartozik mintegy 100 nm saját elszeparált, gondozott kert, illetve egy kb. 12 Nm-es alápincézett melléképület is. a lakók barátságosak, közös költség nincs.  A lakásban az elmúlt években többek között kicserélésre került a teljes víz és csatornahálózat, új hidegburkolatot kapott a vizesblokk, az étkező, az előszoba és a fedett veranda is. a külső nyílászárók többrétegű hőszigetelt műanyag ablakokra és ajtókra lettek cserélve, ezzel jelentősen nőtt az egyébként is jó hőháztartás, amelynek köszönhetően nemcsak a fűtésköltség alacsony, hanem nyáron sincs szükség klímára. a körbeszigetelt ház nagyméretű utcafronti ablakán lévő zsalugáter mediterrán hangulatot kölcsönöz az épületnek, amit a homlokzat színei is kiemelnek. A lakás belmagassága 3 méter felett van, ami a tágas folyosóval együtt nagypolgári jelleget sugall. a két épületet összekötő folyosóról a buja kertre néző fedett verandán keresztül jutunk el a világos előszobába, majd a tágas étkezőbe, ahol 8 személy részére is elég férőhely jut az étkezőasztalnál. Jobbra a konyha, balra az étkezővel egybenyitott társalgó/nappali található, amelynek közvetlen kijárata van a verandára.  A folyosóról nyílik további két tágas, külön bejáratú, de középen akár össze is nyitható szoba, valamint a szabadonálló kádas fürdőszoba, amellyel szemben a folyosó végén van egy másik másik kijárata is a lakásnak.  Az ingatlan jó lokációjának köszönhetően a pár perces sétára található Pestszentlőrinci vasútállomásról a 30 percenként közlekedő vonatokkal a Nyugati pályaudvar 20 perc alatt elérhető, illetve a köki Terminál, M3-as metró vonattal 5, busszal 10 perc távolságra van. a közelben általános és középiskola, óvoda, orvosi szakrendelő is található, valamint több nagyobb üzlet (Lidl, Spar) és a Lőrinci Piac is csak pár buszmegállóra van.  A per-és tehermentes, de hitelezhető ingatlan előzetes egyeztetést követően akár hétköznap is megtekinthető. Ingatlanosok kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Romhányi László
+36 70 942 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Romhányi László
+36 70 942 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY