Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 120 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 120 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7327984
Referenciaszám: 283166
Feltöltve: 16 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
582 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
540 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVIII. Kerület frekventált részén Újpéteri-telepen kínálok eladásra egy nettó 120 nm-es földszintes 3 szobás önálló családi házat. Az épület 1964-ben masszív alapra, téglából épült, 2013-ban viszont felújítás vette kezdetét. Elektromos hálózat és fűtés korszerűsítése megtörtént, de a belső esztétikai felújítások elmaradtak. Az épület 10 cm dryvit szigetelést kapott, tetőszerkezete kiváló ami betoncseréppel fedett. Nyílászáróit ekkor műanyagra cserélték, ami redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátottak, Fűtéséről és meleg víz, ellátásáról gázcirkó gondoskodik. Állapotát tekintve átlagos, lakható, egy tisztasági festés után szinte azonnal költözhető. Szobái laminált parkettával, további helységei járólappal burkoltak. Emeleti szint igény szerint beépíthető. Kiegészítő fűtésként fatüzelésű kandalló került beépítésre. Telekmérete kiváló 540 nm,a kertben még helyet kapott egy 30 nm-es szaletli ahol a baráti, családi összejövetelek tökéletes helyszíne lehet. Garázskapu elektromos motorral ellátott, telken belül továbbá fúrt kút, a kert locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. Telek adottságai lehetővé teszi medence, trambulin, vagy akár több autó számára a parkolást. Az épület alatt egy 20 nm-es pince található. Az ingatlan Per és Tehermentes, rövid költözési határidővel birtokba vehető. A környék infrastruktúrája kiváló, központi helyen helyezkedik el, minden kiszolgáló egység és tömegközlekedés pár perc sétára megtalálható. IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzák Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 308 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzák Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 308 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY