Eladó ház Budapest XVII. kerület, Lőrinci út 46 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Lőrinci út 46 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Lőrinci út 46 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7951010
Referenciaszám: 17-5105
Frissítve: 16 napja

Budapest XVII. kerület eladó házrész 1+1 fél szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
695 652 Ft/m²
46 m²
Alapterület
180 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi legénylakás a XVII. kerület, Lőrinci úton, kerttel, garázzsal. A 180 m2-es, kerítéssel körbehatárolt, 13 méteres utcafrontú telekrészen 2010-ben épült ez a 46 m2-es lakóterületű szabadon álló ház. A körbeszigetelt ház falai téglából és könnyűszerkezetből állnak. Az alapokat 50-60 cm mélyre fektették. Az ingatlan minden szomszédtól teljesen elhatárolt, önálló közművekkel rendelkezik. A széles utcafront lehetővé teszi, hogy akár teherautóval is be lehet állni a telekre. A házban két külön bejáratú szobát találunk. A nagyobb méretű szoba feletti padlástérben egy fekvőgalériát alakítottak ki. Itt nem csupán egy további hálószobának is megfelelő helyet alakítottak ki, de rengeteg helyet is nyerünk, amelyet tárolásra használhatunk. A nagyszoba és a konyha között egy kandallót építettek ki, amely a ház teljes és alapos kifűtésére bőségesen elegendő. Ha valaki nem szeretne fáradni a fatüzeléssel, akkor elektromos rendszerrel is könnyen felfűthető a házikó. Az étkezős méretű, 10 m2-es konyha elektromos tűzhellyel üzemel. A hálószobával szemben találjuk a kádas fürdőszobát. Itt a meleg vizet átfolyós vízmelegítővel biztosítják. A fedett terasz 20 m2-es, amelyet a konyhából érhetünk el. Úgy tervezték, hogy erre a területre akár egy gépkocsival is be lehessen állni. Ehhez egy aszimmetrikus, kétszárnyú kapun keresztül juthatunk be. A falakat mindenhol vastag szigetelés borítja; ennek köszönhetően télen a meleget bent tartja, nyáron kirekeszteti azt. A telekre egy elektromos garázskapun keresztül lehet bejutni. Egy parkoló hely a fedett teraszon kívül is található. A telken egy kis kertnek való terület is marad, ahol kisebb kerti mulatsághoz is elegendő helyet biztosít. A telken található még egy 4 m2-es kerti tároló, illetve több évre elegendő száraz tüzifa is, amely a vételár részét képezi. Költségek Közös költség nincs, csupán a víz, csatorna, elektromos áram díjat kell fizetni, saját mérők alapján. Közlekedés Két percnyi sétára elérhető a B98, B98E, B198, illetve a B980 éjszakai és nappali buszjáratok megállói. Ezekkel Kőbánya-Kispest metró-végállomás, illetve Rákoscsaba vasútállomás is megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
komfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szimeth Norbert Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szimeth Norbert Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 383 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY