Eladó ház Budapest XVII. kerület 50 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 50 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8072325
Referenciaszám: HZ023173-4610596
Frissítve: 2 napja

Budapest XVII. kerület eladó sorház 1 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
678 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1061 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LAKÁS ELADÓ PESTI ÚTON!Megbízóm 1+fél szobás lakása vált ELADÓVÁ Pesti úton extra központi elhelyezkedéssel!A ház egy sorház egyik lakása. Hall(Nappali )+egy félszoba kialakítással rendelkezik.A lakás két bolt között helyezkedik el így akár üzlethelyiségnek vagy irodának is alkalmas lehet.Közelben helyezkedik el orvosi rendelő, boltok, iskola, vasútállomás.A ház paraméterei:Hasznos alapterület: 50m2A házhoz tartozik egy kis nyitott terasz innen vezet minket egy kis belépőhöz.Egy tágas napfényes nappali került kialakításra amelyből a konyha nyílik.A házban megtalálható még egy kamra, külön fürdő innen nyílik a WC .Plusz egy félszoba került kialakításra szintén szép napfényes.A ház fűtéséről gáz/cirkó gondoskodik. A meleget pedig radiátorok adják le.Tetőszerkezet jó állapotban cserép fedéssel rendelkezik.A ház vegyes falazatú vályog (kiválóan tartja télen a meleget és nyáron hideget)DE nagyobb részben tégla szerkezet.A házhoz tartozik még egy külső 5 m2- es tároló.Udvar beton borítású (ez a két bolttal közös használaton van)Külső műanyag nyílászárók redőnyökkel ellátva belül fa nyílászárók. Központi elhelyezkedés , jó tömegközlekedés , könnyen megközelíthetőség jellemzi! .Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján !

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vics Gábor Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 606 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vics Gábor Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 606 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY