Eladó telek Balatonhenye, Kossuth utca 7926 nm
Eladó telek Balatonhenye, Kossuth utca 7926 nm
Eladó telek Balatonhenye, Kossuth utca 7926 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7730348
Referenciaszám: T035958
Frissítve: 16 napja

Balatonhenye eladó építési telek 7926 m² telekterületű: 129,8 millió Ft

129,8 millió Ft
16 376 Ft/m²
7926 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 382 196 Ft
Második évtől
518 002 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Káli-medence egyik legszebb zsákfalujában a Balatontól 6 km-re eladó egy kuriózumnak számító 7926 n2-es belterületi ingatlan, kilátással a falura a környező dombokra és a mandulásra. A telek mellet halad el a Monoszlóra vezető kerékpárút és az országos kéktúra útvonala is. Az összes közmű elérhető a telekhatáron. A telek felosztható és ebben az esetben 5-6 ház is építhető rá. A településrendezési terv folyamatban van. A faluban nincs más hasonló adottságú telek. A település nevét előszőr 1181-ben említik írásban. Területén feltárt régészeti leletek tanúsága szerint már az ókori rómaiak idejében lakott hely volt. A Balatontól légvonalban 6 kilométerre fekszik, délről Köveskál, nyugatról Monostorapáti, északról Kapolcs, délkeletről Monoszló határolja. A település hangulatát nagyban meghatározza a "zsákfalusága" a bekötő út célpontja és végpontja a község. Balatonhenye természetvédelmi oltalom alatt áll, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része. A falu táji, ökológiai valamint tájképi szempontból is kiemelkedően értékes területen fekszik. Befektetők figyelmébe éppúgy ajánljuk, mint magánszemélyek részére, akik e csodálatos hely atmoszférájába kívánják elképzeléseiket beilleszteni.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bikali Beatrix Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bikali Beatrix Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY