Eladó telek Révfülöp 978 nm
Eladó telek Révfülöp 978 nm
Eladó telek Révfülöp 978 nm
Hirdetéskód: 7981286
Frissítve: 1 hónapja

Révfülöp eladó építési telek 978 m² telekterületű: 135 millió Ft

135 millió Ft
138 037 Ft/m²
978 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 397 508 Ft
Második évtől
538 754 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Beleszeretős építési telek a strandtòl 30 méterre! Eladò Révfülöpön közvetlenül a Császtai strand bejáratánál találhatò építési telek. A telek egyedi adottsága, hogy vízközeli és panorámás is egyben. A telek területe 978m2, délkelet-északnyugati tájolású. A telek a Badacsonyi úton a Császtai stranddal szemben helyezkedik el (71-es főút mellett). A telek lejtős kialakítású, nem a főút síkjában helyezkedik el, hanem attól néhány méterrel magasabban, ezáltal is biztosítva az egyedi panorámát. A telken állva egyedi látványt nyújt, hogy a Balaton horizontja szemmagasságban helyezkedik el, a panoráma 180 fokos (Badacsony is látható). A kilátást egyedivé teszi a telek előtt elhaladó, kandeláberes sétálóút mellett húzódó platán ősfasor. Ezen kívül a városközpont és a kikötő kb. 200 méter (télen is üzemelő) éttermekkel, pékséggel, cukrászdákkal, játszóterekkel, a híres rózsakerttel. Egyedülálló egész évben elérhető horgászati lehetőség is rendelkezésre áll, a telektől szintén 200 méterre kimondottan horgászati célra kialakított és fenntartott partszakasz húzòdik. A telek lakóövezeti minősítésű, a telek beépíthetőség 0,25%, megengedett építménymagasság 4,5m. Egyszerűsített tervdokumentáció rendelkezésre áll, komoly érdeklődés esetén a tervezőirodával készíttetett exkluzív tervek is megtekinthetőek. Révfülöp dinamikusan fejlődő település két nagy stranddal, saját termelői piaccal, vitorlás kikötővel, a Káli medence (magyar provence) kapujában, a Balaton északi partjának közepén helyezkedik el. Közel van hozzá Badacsony (6-7 km), Hévíz, Keszthely, Balatonfüred, Tihany kb fél órán belül elérhető. A Liliomkert piac autóval kb. 10 perc alatt elérhető. A bicikliút közvetlenül a telek előtt helyezkedik el. Jelenleg is több, nagy volumenű fejlesztés zajlik úgy, mint: megújul a ròzsakert, nordic walking út kialakítás, közösségi épületek, stb.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 350 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 350 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY