Eladó telek Gyugy 6920 nm
Eladó telek Gyugy 6920 nm
Eladó telek Gyugy 6920 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7721256
Referenciaszám: 281245
Frissítve: 20 napja

Gyugy eladó egyéb telek 6920 m² telekterületű: 36 millió Ft

36 millió Ft
5 202 Ft/m²
6920 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 106 002 Ft
Második évtől
143 668 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonboglártól 10 km távolságra, a méltán népszerű üdülőfaluban, a varázslatos Gyugy községben eladó 3 BELTERÜLETI TELEK, összesen 6920 nm telekterülettel, irányár 36 MFt. Az aszfaltúton megközelíthető Dózsa György utcai telek 2784 nm, a mögötte található utcában pedig 2 db 2068 nm területű egymás melletti telek eladó. Természetesen a telkek külön-külön is megvásárolhatóak. Gyugy, az alig 300 lelkes, csendes, nyugodt, rendezett falu, a Somogy megyei Pogány-völgyben, Lengyeltótitól északkeletre, Szőlősgyörök és Hács között fekvő település. Szőlő- és borgazdasági szempontból a Balatonboglári borvidék részét képezi. A falu határában számos pincészet kínálja borait. Gyugy elsősorban Árpád-kori templomáról vált ismertté. Mindenszentek tiszteletére állított Isten háza a románkori falusi templomépítészet kimagasló műemléke, és nem csak a Dél-Balatonnak, de Somogy megyének is az egyik gyöngyszeme. A természeti szépségei mellet épített örökségei, sőt, misztikus ereje miatt is egyre többen keresik fel a községet. A templom dombja alatt három Szent György-vonal keresztezi egymást, a radiesztéták szerint gyógyereje van ennek a helynek. A templomdombra ácsolt pad csodatevő hatásáról is regék szólnak. Háttámláján tábla jelzi a Szent György-vonal haladásának irányát. A község a remek faluvezetésnek köszönhetően töretlenül fejlődik, a külföldiek körében is egyre felkapottabb. Természetesen amennyiben ez a meseszép környezetben fekvő telek felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY