Eladó telek Zamárdi 786 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7471617
Referenciaszám: 159525
Feltöltve: 16 napja

Zamárdi eladó egyéb telek 786 m² telekterületű: 34,99 millió Ft

34,99 millió Ft
44 517 Ft/m²
786 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 028 Ft
Második évtől
139 637 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #159525 BO azonosítójú zamárdi Telek. Zamárdiban, eladó egy 6290 nm-es beépítetlen terület 12.5 %-a, tehát 786 nm. A Balaton 600 m-re van a területtől. A terület Lke-1-es övezet, beépítésre szánt terület, 25%-a beépíthető, 4.5 m maximális magas építmény építhető rá és 1.5m-rel el lehet térni ettől, tehát akár 6 m is lehet a max. magassága az ingatlannak, 60 % zöldterületet kell hagyni, a közművek az utcában vannak.   Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #159525 BO azonosítójú, zamárdi eladó Telek vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi „álmai otthonát”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Telek finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Gábor Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Gábor Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 417 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY