Eladó ház Gárdony 82 nm
Eladó ház Gárdony 82 nm
Eladó ház Gárdony 82 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7830726
Frissítve: 7 hónapja

Gárdony eladó egyéb ház 3 szobás: 49,5 millió Ft

49,5 millió Ft
603 659 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1297 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 662 Ft
Második évtől
196 056 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TULAJDONOSTÓL ELADÓ INGATLAN! Üdvözlöm! Eladásra kínaljuk Gárdony zártkerti részen kedves kis házunkat, mely sok lehetőséget rejt magában. Az ingatlan paraméterei: - Zártkerti ingatlan téglából épült, művelés alól kivett terület, mely nyaralónak és állandó lakhatásra is alkalmas - Ingatlan állapota jó - Építesi éve: 2001 - 2010 között - Kilátás kertre néz - Tetőtér beépitett - Furt kúr (kb. 26m mély), ásott kút - 3 szoba, 2 fürdőszoba zuhanyzóval, wc - vel, amerikai konyha - étkező - Zárható garázs fáskamrával - Fűtés kandallóval, fűtőpanellel a napelem miatt, ami 5 Kw - Kivülről a házon 5cm vastag szigetelés - Telek mérete: 1297m2 - Ingatlan 82 m2 - Rezsi költség minimális - Villany 32 Kw Az ingatlan Gárdony zártkerti részén található, a központól nem messze, kocsival 5 perc, gyalog 15 perc távolságra, minden egyhelyen. Az Agardi termalfürdő 10 perc séta, kocsival 2 percre van. Nagyon csöndes, mindentől távol, mégis közel mindenhez.. 70-es főút kb. 1,5km a vasútállomás is ott van és a távolsági busz is. M7- es autópálya Agárdi felhajtó kb. 5km van. Irányár: 52.000.000,- A nyugalom, a csönd és a jó levegő itt garantált. Az ingatlanba beérve van egy előtér, majd onnan nyílik az amerikai konyha- étkező. Az értkezőből be lehet menni a lenti szobába, ahonnan nyilik a fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel. Az emeletre egy kovácsoltvas csigalépcső visz fel, ahol 2 szoba + fürdőszoba zuhanyzóval wc-vel. A konyhából lépcső vezet le a szuterénbe, ahol a villanybiztositékok, a napelem rendszere és egy villanybojler található. A helység nagyságából adodóan fagyasztószekrényeket, polcrendszert lehet betenni. Ebbe a részbe kivülről is be lehet menni, a ház oldalánál. A szuterénből lefelé helyezkedik el egy nagy boltíves eredeti borospince. A telken konyhakert, számtalan gyümölcsfa diszcserjék és örökzöld növények találhatóak. A telek végében tyúkol, illetbe a bejárattal szemben egy deritő található. Az ingatlan fiataloknak, családosoknak és nyugdijasoknak is egyaránt alkalmas. Sok lehetőség van az ingatlanba, aminek csak a fantázia szabhat határt. Elérhetőségem: 06703612178 Ha bármi kérése van az ingatlannal kapcsolatosan, hivjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
víz
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
pince
melléképület
bútorozatlan
beépített konyhabútor
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fekete Csilla
+36 70 361 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Fekete Csilla
+36 70 361 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY