Eladó ház Gárdony 81 nm
Eladó ház Gárdony 81 nm
Eladó ház Gárdony 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8095839
Referenciaszám: M273040
Frissítve: 8 napja

Gárdony eladó családi ház 3+1 fél szobás: 52,5 millió Ft

52,5 millió Ft
644 172 Ft/m²
81 m²
Alapterület
698 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 152 368 Ft
Második évtől
207 938 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fejér megye, Gárdony: eladó egy 81,5nm-es, vegyes falazatú ház 698nm-es telken a község egy csendes utcájában. A ház 1976-ban épült, vályog falú, melyhez később hozzáépült egy újabb szoba téglából. A fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik egy rendszerre kötve, így bármi is történik, mindig meleg lesz a házban. Ezen kívül egy fali gázkonvektor is van a fürdőszobában. A meleg vizet jelenleg gázbojler biztosítja. A ház felújítandó állapotú, de jelenleg is működik benne minden, így a költözéssel nem feltétlenül kell megvárni a munkálatok végét. A ház nettó területe 81,5 nm, amely a következők szerint oszlik el: Étkező / konyha: 16,2 nm Kamra 3,8 nm Közlekedő 4,1 nm Fürdőszoba 5,1 nm WC 2,2 nm Előszoba 7,2 nm Szoba 16 nm Szoba 13,1 nm Szoba 13,8 nm Egyéb helyiségek, melléképületek: - Borospince - Garázs - Tárolók Környék / infrastruktúra ? csendes, állandó lakosokkal körülvett terület, így télen sem kell betöréstől tartania és a nyári turistaszezonban a ház nem egy sziget lesz a bulitenger közepén. A ház kiváló adottságokkal rendelkezik a kényelmes mindennapi élethez. Gyalogos távolságra van minden, ami csak szükség lehet: - iskola - óvodák - buszmegálló - bolt (Lidl) - posta - gyógyszertár - Agárdi vasútállomás (40p Kelenföld) - strand - gyógyfürdő A ház 1 vagy 2 gyermekes CSOK Plusz támogatásra alkalmas! A CSOK plusz hitel összege: - 1 vállalt gyermek esetén 15 millió forint - 2 gyermek esetén maximum 30 millió forint, melyből 10 millió forintot nem kell visszafizetni. Ezt két vállalt, vagy egy meglévő és egy vállalt gyermek esetén lehet igényelni. Hogy ne maradjatok le semmilyen felvehető támogatásról, kedvezményről, keressetek meg, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást! Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY