Eladó ház Velence, Édes Velence 273 nm
Eladó ház Velence, Édes Velence 273 nm
Eladó ház Velence, Édes Velence 273 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7975289
Referenciaszám: M269631
Frissítve: 10 napja

Velence eladó családi ház 6 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
631 819 Ft/m²
273 m²
Alapterület
798 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi különlegesség! Négy lakásból álló apartman Velence központjában élő, bejáratott AIRBNB szerződéssel keresi új tulajdonosát A múlt és a jövő, a művészet és a design találkozása ez az igazán egyedülálló ingatlan. Mintegy 220 m2 összterületen kívülről a klasszikus, verandás parasztház jelleg megőrzésével, ám mégis a mai kor építőanyagait, nyílászáróit, illetve hűtés- fűtés technológiáját felhasználva 4 külön bejáratú, külön terasszal rendelkező lakást alakítottak ki a tulajdonosok. Az negyedik lakásnál tartották meg az eredeti alapot, és a vályog falazatot, az ingatlan többi része könnyűszerkezetes, 15 cm szigetelést, és új tetőt kapott. Az összes lakás egyedi berendezésű, minden négyzetcentiméterből árad a tulajdonosok átlagon felüli stílusérzéke, páratlan tehetsége, illetve kemény munkája, hiszen mindent ők maguk terveztek, illetve valósítottak meg. A tulajdonos hölgy egy csodálatos, és sikeres művész többek között a bútortervezés, készítés, illetve restaurálás területén is. A 800 m2-es kert rendezett, nagy része térkővel borított, de termő gyümölcsfák, fűszernövények, és rengeteg virág is díszíti. Található még itt egy jó állapotú pince, illetve egy szintén páratlanul stílusos kerti kiülő is. Az eddigi felállás szerint, az első lakás üzemeltetői otthonként funkcionált, a további három pedig az AIRBNB által apartmanként működött. A világ minden tájáról előszeretettel érkeztek ide vendégek, ás ahogy az az értékelésekből egyértelműen látszik, mindig elégedetten távoztak. Minden lehetőség maximálisan adott tehát, egy virágzó üzleti lehetőség átvételére, és folytatására. Az ár- érték arány ennek az ingatlannak az esetében nagyon jó. Hívjon, és hagyja, hogy rabul ejtse a művészet, amely sugárzik a ház minden pontjából.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2019
Terasz:
119,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Zsuzsanna Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Zsuzsanna Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY