Eladó ház Velence 146 nm
Eladó ház Velence 146 nm
Eladó ház Velence 146 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7668890
Referenciaszám: U0044580
Feltöltve: 16 napja

Velence eladó családi ház 5 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 020 548 Ft/m²
146 m²
Alapterület
539 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Velencén ÖRÖKPANORÁMÁS ÚJ Családi Ház! Velencén a Bence-hegyen 539 m2-es gyönyörű ÖRÖKPANORÁMÁS, összközműves telken, ÚJ, kétszintes, nappali négyszobás, 146,8 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 182,1 m2), D-i tájolású családi ház, NAGY TERASSZAL, 17,54 m2 erkéllyel, kellemes déli tájolású kerttel, eladó. A ház VÉTELÁRA KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTRA VONATKOZIK! Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba a keleti tájolású bejáraton léphetünk a tágas nappali-konyha étkező közös térbe, melynek közvetlen teraszkapcsolata van a kert irányába. A földszinten kapott helyet egy nyugati tájolású önálló hálószoba gardróbbal, egy fürdőszoba és a gépészeti/háztartási helyiség. Az emeletre húzott karú gipszbeton lépcsőn juthatunk fel a közlekedőbe, onnan nyílik a fürdőszoba és külön mellékhelység, és három szoba, az egyik szoba saját gardróbbal rendelkezik, mindhárom szoba terasz kapcsolattal rendelkezik, ahonnan CSODÁLATOS ÖRÖKPANORÁMA nyílik a Velencei-tóra. A gépkocsi beálló a ház udvarán biztosított. A ház beton sávalapra, homlokzati falaknál pillér megerősítéssel, 30-as Porotherem klima belső 6 cm-es kőzetgyapot hőszigetelésű falazóblokkból, a homlokzatra külső +5 cm hőszigetelés került. Az épület belsejében a lépcsők mentén 10 cm-es kerámia válaszfalakkal, a többi fal gipszkartonból készül, a vizes helységekben impregnált falazattal. A földszinten monolit födémmel, a tetőszerkezet hőszigetelt fa gerendás födémmel, antracit színű korcolt fémlemezfedéssel épült. A külső nyílászárók, három rétegű aragongázas üvegezéssel, automata redőnyökkel készültek, a beltéri ajtók még nem kerültek beépítésre. Az emeleti teraszokon a homlokzattal azonos színű, fehér korlát illetve üvegkorlát lesz. A hőszivattyúhoz tartozó gépészeti tér a földszinten kap helyet, innen kapja a fűtést, hűtést és a melegvíz ellátást a ház. A vizes helységekben és a konyha területén, a lépcsőházban és az előszobában greslap kerül beépítésre. A nappali és a hálók laminált parketta burkolatot kapnak. A ház jelenleg 70% készültségben van, a válaszfalak pontos elhelyezése illetve a pontos belső elrendezés, a beltéri ajtók árnyalata, a belső burkolatok színe választható. A belső arculat az új tulajdonos igényeire szeretnék alakítani. Csendes, családi házas övezet, néhány percre a Velencei-tó, az Északi strand, kerékpárút, bevásárlási lehetőség, főút közelben. Hívjon! Menjünk, nézzük meg, amíg még megvan! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
17,6 m²
Terasz:
28,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paraidi Mihály Barna Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paraidi Mihály Barna Otthon Centrum - Székesfehérvár - Piac tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY