Eladó ház Szeleste 100 nm
Eladó ház Szeleste 100 nm
Eladó ház Szeleste 100 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7737908
Referenciaszám: HZ069564
Frissítve: 16 napja

Szeleste eladó családi ház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
649 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
939 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szelestén az arborétumhoz közel megvételre kínálok egy 100 m2-es nappali + 3 szobás könnyűszerkezetes házat,  939 m2-es telekkel. Az elrendezése családcentrikus: az amerikai konyhás nappali-étkező a ház központi helyisége, innen nyílnak a szobák. Nappaliba klíma került beépítésre. A fűtés  vegyes tüzelésű kazánnal történik, melegvízről villanybojler gondoskodik. Udvaron melléképületek vannak.  A ház hátsó részén egy fából épült hangulatos fedett terasz kapott van, mely mellett közvetlen egy kerti tó is helyet kapott, növényekkel.A telek hátsó részén egy igazi strand élményt adó BEACH került kialakításra, medencével , pihenő terasszal, 'bárral, étkezővel, mely a vételár részét képezik. A kertben gyönyörű növények adják meg az igazi nyugodt békés hangulatot.Szeleste az M86-os autóút mentén, Szombathelytől 20 km-re található. A község méltán népszerű a turisták körében a 150 éves Festetich Kastély, a 13 hektáros arborétum és Európa egyik legjobb minőségű gyógyvízével rendelkező gyógyfürdője miatt. A faluban iskola, óvoda, orvos és posta is található.További információkért és megtekintésért hívjon, vagy küldjön e-mailt.Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Breglovics Andrea Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 799 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Breglovics Andrea Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 799 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY