Eladó ház Döbörhegy 90 nm
Eladó ház Döbörhegy 90 nm
Eladó ház Döbörhegy 90 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8082744
Referenciaszám: H483677
Frissítve: 1 napja

Döbörhegy eladó családi ház 3 szobás: 60,42 millió Ft

60,42 millió Ft
671 305 Ft/m²
90 m²
Alapterület
8973 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 175 347 Ft
Második évtől
239 297 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmai otthona várja Döbörhegyen! Fedezze fel ezt a kivételes, gazdálkodásra tökéletesen alkalmas 8973 nm-es telket, mely lehetőséget nyújt exkluzív vidéki élet szerelmeseinek. A telek adottságait kihasználva jelenleg lovaknak ad otthont . A felújított, 90 nm-es tégla építésű házra a tulajdonos nagy gondot fordított : a tető szigetelve és cserélve lett, műanyag nyílászárókkal, utólagos aljzatbetonnal és új burkolatokkal ellátva biztosít kényelmet és energiatakarékosságot. A gázcirkó fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A nappaliban lévő kandalló meghitt otthonosság érzetét nyújtja. A telek gondozott, a melléképületek felújított állapotban várják új tulajdonosukat. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját gazdaságával rendelkezzen Döbörhegy szívében, mindössze 155.000 euróért. Az idilli környezet, a táj szépsége és az ingatlan adta lehetőségek tökéletes választást nyújtanak mindazoknak, akik a nyüzsgő városi élet helyett a természet közelségét részesítik előnyben. Tegye meg az első lépést álmai megvalósítása felé azzal, hogy meglátogatja és megismeri ezt a különleges ingatlant. Várjuk jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1945
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY