Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8091477
Referenciaszám: HZ014575
Frissítve: 1 napja

Nagyvázsony eladó családi ház 5 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
520 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
301 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Otthon Varázslatos Kilátással  Nagyvázsonyban!Álmodozol egy olyan otthonról, ahol minden reggel egy lenyűgöző kilátásra ébredhetsz? A válasz ott rejlik ebben az eladó, mesés otthonban, mely Nagyvázsony történelmi szívében várja új lakóit.1. Bámulatos Kilátás: Ez a 250 nm-es, családi ház kínálja a leglélegzetelállítóbb panorámát a városka büszkeségére, a Nagyvázsonyi Várra. Egyedi teraszáról vagy hatalmas ablakain át minden lakójának lehetősége nyílik élvezni a várat és a környező hegyeket.2. Tágas és Kényelmes Terek: Ez a csodálatos otthon nemcsak a kilátásban bővelkedik, de a tágas belső terekben is. Kényelmes nappali, modern konyha, több hálószoba és fürdőszoba biztosítja, hogy minden családtagja és vendége kényelmet és magánéletet élvezhessen.3. Kifinomult Megjelenés és Kényelem: A ház stílusos és modern kialakítása azonnal magával ragadja az embert. A kényelmes berendezések, a minőségi anyagok és az átgondolt térkihasználás minden részletben érezhetővé teszi az otthonos és exkluzív légkört.4. Ideális Elhelyezkedés: A Nagyvázsony központjában elhelyezkedő ingatlan könnyű hozzáférést biztosít a helyi kényelmi szolgáltatásokhoz, éttermekhez és látnivalókhoz. Ugyanakkor a környék csendes és békés, így a nyugalom és a pihenés is garantált.Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy az élet minden napját egy varázslatos kilátással megkoronázva élje! Ha többet szeretne megtudni erről az elbűvölő otthonról, forduljon hozzánk még ma, és állítsa be saját időpontját a ház megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY